top
0 Coşul meu

Fii iubibilă de Dragobete

Scris de: StarShinerS / 22.02.2023
Cunoști obiceiurile și tradițiile de Dragobete? Numele de Drgobete se asociază cu un personaj din mitologia tradițională românească, fiind identificat cu Cupidon, zeul dragostei în mitologia romană și cu Eros, zeul iubirii în mitologia greacă.

Astfel, pe data de 24 februarie sărbătorim din nou iubirea în stil autohton, dar și începutul anului agricol. Este momentul în care întreaga natură renaște, simțim că ne reinventăm și noi și intrăm într-un nou sezon prosper din toate punctele de vedere.

Vrei să fii super stylish de Dragobete? Ai ratat petrecerea de Valentine's Day sau vrei să reexperimentezi sentimentul de a te simți minunat în această zi specială? Îți propunem ținute 100% Made in Romania pentru a sărbători Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români.

Vrem ca tu să strălucești și să arăți impecabil, motiv pentru care îți propunem câteva idei de rochii pentru o ieșire de Dragobete, fie ca ieși cu iubitul sau cu cele mai bune prietene.

Ținute StarShinerS

Ținute PrettyGirl

Ținute Fofy

Ținute Artista


Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site lansate în cele mai recente colecții de primăvară. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora