0 Contul meu
0 Favorite
0 Coşul meu

Introducere

S.C. StarShinerS S.R.L., denumită generic în cele ce urmează și StarShinerS, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului StarShinerS.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

StarShinerS își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului StarShinerS.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai agreat să le respecți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul StarShinerS și pentru care S.C. StarShinerS S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul StarShinerS.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

StarShinerS se angajează să protejeze intimitatea clienților săi și își ia foarte în serios responsabilitatea privind securitatea informațiilor clienților. Vom fi clari și transparenți cu privire la informațiile pe care le colectăm și la ceea ce vom face cu aceste informații.

Această Politică stabilește următoarele:

 • 1. ce date personale colectăm și procesăm despre dumneavoastră în legătură cu relația dumneavoastră cu noi în calitate de client și prin utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și a serviciilor online;
 • 2. de unde obținem datele;
 • 3. ce facem cu aceste date;
 • 4. cum stocăm datele;
 • 5. cui transferăm/dezvăluim aceste date;
 • 6. cum ne ocupăm de drepturile dumneavoastră de protecție a datelor;
 • 7. și cum respectăm regulile de protecție a datelor.

Toate datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor din România și UE.

Operator de date

„StarShinerS” (denumită în continuare „noi”, „noastră” sau „StarShinerS” în această politică), în această politică, se referă în primul rând la StarShinerS S.R.L. Societatea este inregistrată în România la Oficiul Registrului Comerțului Bihor cu nr. J05/729/2008 având cod fiscal RO 23508416 și sediul în Str. Czaran Gyula Nr.5, 410240 Oradea, jud.Bihor. StarShinerS S.R.L. este „operatorul de date” al tuturor informațiilor personale colectate și utilizate în legătură cu clienții StarShinerS în sensul dispozițiilor legii române și a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu character personal. StarShinerS S.R.L. este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 10834.

Ce tip de date personale colectăm

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont StarShinerS în vederea evaluării ofertelor noastre sau achiziționării unui produs din magazinul nostru on-line, când utilizați site-ul web sau alte site-uri accesibile prin intermediul site-ului web, când participați la un sondaj sau concurs sau când ne contactați.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

 • a. Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 • b. Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;
 • c. Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • d. Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale, de ce și pentru cât timp

Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • a. Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu chizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții;
 • b. Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
 • c. Pentru verificarea cardului de credit sau a altui tip de card folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 • d. În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare. Societatea noastră nu realizează profilarea datelor pe baza datelor pe care le colectăm de la dumneavoastră în scopuri de analiză statistică și de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuată numai cu consimțământul dumneavoastră prealabil și depunând toate eforturile pentru a vă asigura că toate datele pe care se bazează sunt corecte.
 • e. Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
 • f. Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi;
 • g. Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;
 • i. Marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări, indicând acest lucru în etapa de creare a contului StarShinerS. De asemenea, la orice comunicare online din partea noastră, veți avea ocazia să indicați că nu mai doriți să primiți materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dumneavoastră personale pentru a le putea introduce în contractul nostru de vânzare cu dumneavoastră

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

 • - Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
 • - Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru utilizarea în scopuri comerciale);
 • - Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;

Face parte din interesele noastre legitime în funcționarea ca o societate comercială (de exemplu, în scopuri administrative).

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dumneavoastră personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dumneavoastră sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

Securitatea datelor dumneavoastră personale

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dumneavoastră personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL și sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plăților cu Cardul.

Este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere în scopurile stabilite în această Politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația româna și UE privind normele de protecție a datelor.

Transferul internațional de date

StarShinerS nu transfera datele cu carater personal colectate către străinătate indiferent că este vorba despre state membre UE sau din afara Spațiului Economic European.

Împărtășirea datelor dumneavoastră personale

Datele dumneavoastră personale nu sunt communicate altor companii partenere sau associate StarShinerS.

Cu toate acestea, în mod exceptional, putem împărtăși datele dumneavoastră personale cu următoarele terțe părți în scopul descris în această Politică de confidențialitate:

 • a. Autoritățile guvernamentale, organismele de aplicare a legii, autoritățile de reglementare pentru a respecta cerințele legale;
 • b. Companiile de carduri de credit și de debit care vă facilitează plățile către noi și de screening antifraudă, care ar putea necesita informații despre metoda dumneavoastră de plată și livrarea produsului pentru a procesa plata sau a asigura securitatea operațiunii dumneavoastră de plată;
 • c. Consultanți juridici și alți profesioniști, instanțe judecătorești și organe de aplicare a legii din toate arealele în care activăm, pentru a ne impune drepturile legale în legătură cu contractul nostru cu dumneavoastră;

Secțiunea Contul meu

Toate datele colectate la înregistrare în secțiunea Contul meu vor fi procesate în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate.

Înțelegem importanța luării unor măsuri suplimentare pentru protecția intimității și siguranța copiilor. Astfel, copiii sub 16 ani nu vor putea deschide un cont StarShinerS. Vom șterge orice cont StarShinerS creat de un copil sub 16 ani, de îndată ce ne este adus la cunoștință acest lucru.

Atunci când utilizarea datelor dumneavoastră personale se bazează pe acordul dumneavoastră, aveți opțiunea de a vă retrage consimțământul de prelucrare și de a șterge datele dumneavoastră personale în orice moment făcând clic pe butoanele „ștergere” din secțiunea Contul meu.

Păstrăm informațiile dumneavoastră personale cuprinse în secțiunea Contul meu atâta timp cât dețineți contul. Rețineți că perioadele generale de păstrare se aplică tuturor datelor personale pe care le colectăm pentru a încheia un contract cu dumneavoastră sau pentru a efectua respectivul contract sau pentru că avem o obligație legală de a le procesa.

Modulele cookie și monitorizarea site-ului

Această pagină de internet folosește module cookie pentru a ne permite să îmbunătățim serviciile pe care vi le oferim și să furnizăm anumite funcții pe care le puteți găsi utile. Acestea pot include module cookie ale partenerilor media și de publicitate care sunt salvate pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați pagina noastră. Vă rugăm să vizitați paginile de internet ale partenerilor noștri pentru a afla informații despre politica lor de confidențialitate și privind modulele cookie.

Modulele cookie sunt fișiere text mici care sunt transferate pe hard drive-ul computerului dumneavoastră prin browserul web pentru a ne permite să vă recunoaștem browserul și a ne ajuta să monitorizăm vizitatorii paginii noastre de internet; astfel, acestea ne permit să înțelegem mai bine produsele și serviciile care vi se potrivesc cel mai bine. Un modul cookie conține datele dumneavoastră de contact și informații care ne permit să vă identificăm computerul atunci când ne răsfoiți pagina, pentru a vă ajută să finalizați rezervarea. Majoritatea browserelor web acceptă automat modulele cookie, dar, dacă doriți, puteți schimba aceste setări de browser acceptând, respingând și ștergând module cookie. Secțiunea „Ajutor” a barei de instrumente din majoritatea browserelor vă va spune cum să împiedicați acceptarea de module cookie noi de către browser, cum să setați browserul să vă înștiințeze când primiți un modul cookie nou sau cum să dezactivați complet modulele cookie. Dacă alegeți să modificați aceste setări, este posibil să constatați că anumite funcții și caracteristici nu vor funcționa conform așteptărilor. Modulele cookie pe care le folosim nu detectează nicio informație stocată pe computerul dumneavoastră

Pentru mai multe informații despre modulele cookie și despre cum să împiedicați instalarea modulelor cookie, vizitați pagina de internet: http://www.allaboutcookies.org.

Responsabilul cu protecția datelor

Am desemnat un Responsabil cu protecția datelor („RPD”) pentru a supraveghea respectarea acestei politici. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică sau la modul în care ne ocupăm de informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să contactați RPD la gdpr@starshiners.com. Aveți dreptul să adresați o plângere în orice moment unei autorități de supraveghere. Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal este autoritatea principală de supraveghere a protecției datelor pentru StarShinerS, în calitate de operator de date român.

Drepturile dumneavoastră legate de protecția datelor

În anumite circumstanțe, prin lege aveți dreptul:

 • 1. Să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem/folosim.
 • 2. Să solicitați accesul la informațiile dumneavoastră personale (cunoscută sub denumirea „solicitare de acces persoană vizată”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal.
 • 3. Să solicitați corectarea informațiilor personale pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră Acest lucru vă permite să corectați orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră
 • 4. Să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm informațiile personale acolo unde nu există motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile dumneavoastră personale în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos).
 • 5. Să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră personale în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cel ale unei terțe părți) și există ceva despre situația dumneavoastră specifică care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct.
 • 6. Să vă opuneți cu privire la luarea automată a deciziilor, inclusiv analiza profilului, adică să nu faceți obiectul niciunei decizii automate prin utilizarea informațiilor dumneavoastră personale sau a analizei profilului dumneavoastră
 • 7. Să solicitați restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea informațiilor personale despre dumneavoastră, de exemplu, dacă doriți ca noi să stabilim acuratețea sau motivul procesării acestora.
 • 8. Să solicitați transferul informațiilor dumneavoastră personale într-o formă electronică și structurată către dumneavoastră sau către o altă parte (cunoscută în mod obișnuit ca drept la „portabilitatea datelor”). Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi într-un format utilizabil electronic și să vă puteți transfera datele către o altă parte într-un format utilizabil electronic.
 • 9. Să vă retrageți consimțământul. În circumstanțele limitate în care ați dat acordul dumneavoastră pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personale într-un anumit scop, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.

Dacă doriți să exerciți oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți un formular de cerere completat online disponibil la următorul link, sau să trimiteți un e-mail către Responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa gdpr@starshiners.com sau contactați-l pe acesta prin poștă la adresa StarShinerS S.R.L., Str. Czaran Gyula Nr.5, 410240 Oradea, jud.Bihor.

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa informațiile personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dumneavoastră de acces este evident nefondată sau exagerată. De asemenea, putem refuza să dăm curs cererii în astfel de situații.

Este posibil să trebuiască să solicităm informații specifice pentru a vă confirma identitatea și pentru a vă asigura dreptul de acces la informații (sau pentru a vă exercita celelalte drepturi). Aceasta este o altă măsură de securitate adecvată pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească.

SC StarShinerS SRL colectează următoarele date:

Cookie-uri cu privire la:

- ss-sess și anume: ip, country location, abonare la newsletter, referrer, număr pagini vizitate în sesiunea actuală
- ss-navi: ultimul listing url, tip device, email, ultimele produse adăugate în coș, ultimul detail page, număr pagini vizitate, număr vizite site, ultimul vizita făcută la un produs din url, ultima cumpărare și modalitate de plată.

2. Date personale

În momentul creării unui cont pe StarShinerS.ro folosind sistemul de înregistrare pus la dispoziție pe website-ul StarShinerS.ro, se colectează următoarele date personale: • Adresa de e-mail;
• Parola de acces (această parolă se generează de dumneavoastră, clientul în timpul creării contului).

Fără aceste informații, nu este posibilă înregistrarea și crearea contului.

După înregistrarea și autentificarea în contul de utilizator și atunci când cumpărați un produs de pe StarShinerS.ro sau folosiți website-ul în orice mod, vă putem solicita să introduceți și alte informații, precum: • Nume si prenume;
• Adresă de facturare și/sau adresă de livrare;
• Număr de telefon;
• Când este cazul - date privind societatea pe care o reprezentați ( și în numele căreia acționați ) precum și profesia dumneavoastră;
• Informaţii necesare facturării;

De asemenea, în momentul plasării unei comenzi telefonice apelând serviciul clienți StarShinerS putem înregistra convorbirea telefonică și păstra înregistrarea vocii dumneavoastră. În viitor, dacă vă vom solicita și alte date personale, vă vom informa și vă vom cere acordul.

3. Informații anonime

Prin cookies și Tag-urile de Acțiune pe care - noi sau/și colaboratorii noștri (prin servere de publicitate, servere de conținut, agenți de analiză a website-ului, etc.) - le folosim pe acest website, putem avea acces la informații anonime ce au legătură cu dumneavoastră:

• Adresa IP;
• Țara și serverul la care computerul dumneavoastră este conectat;
• Sistemul de operare, tipul de browser și de computer pe care le folosiți;
• Configurarea Java sau a cookie-urilor;
• Preferințele de cumpărare și comportamentul dumneavoastră pe acest website (paginile pe care le-aţi vizitat, căutările pe care le-aţi efectuat și produsele pe care le-ați vizualizat și cumpărat, data și ora vizitei sau comenzii, numărul de vizite și comenzi, numărul de vizite pe sesiune de navigare și pe tip de server, adresele URL de unde ați venit, numele de domenii și paginile web pe care navigați), hobby-urile și stilul de viață, grupurile la care sunteți afiliați;
• Informații demografice și informatii despre codul de zonă asociat cu serverul dumneavoastră;
• Aplicații și plug-in-uri, precum și orice termeni folosiți în căutarea pe website-ul nostru;
• Adresa website-ului care v-a condus către website-ul nostru.

Informațiile colectate nu se realizeaza într-o manieră prin care să se identifice persoana dvs. Aceste informații este posibil să se asocieze cu identitatea dumneavoastră doar dacă aveți cont de utilizator StarShinerS.

Modificări ale Politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate se poate schimba din când în când, iar orice modificare a declarației vă va fi comunicată printr-un e-mail sau printr-o notificare pe site-ul nostru.