0 Contul meu
0 Favorite
0 Coşul meu
Fă-ți cont și beneficiezi de urmatoarele REDUCERI StarShinerS!
Esti membru StarShinerS?
Fa si tu parte din comunitatea StarShinerS si ai parte de un shopping relaxat cand esti logat. Fii primul care afla cele mai noi reduceri si surprize pe care le pregatim pentru tine. Ce mai astepti? Creeaza-ti un cont chiar acum pe StarShinerS.ro!
Hai si descopera o noua experienta de a face SHOPPING!
Fiecare comanda pe care o plasezi pe StarShinerS.ro iti aduce puncte de fidelitate pe care ulterior le poti folosi pentru o noua comanda. Punctele adunate pot fi folosite in termen de maxim 6 luni, in caz contrar, acestea se vor pierde. Aduna-ti punctele si bucura-te de o noua experienta de a face shopping la doar un click distanta!
Fiecare 100 Lei cheltuiti = + 5 Puncte de fidelitate (5 Lei pentru urmatoarea comanda)

Alte informații utile despre punctele de fidelitate
Doar clientii care au un cont creat pe www.StarShinerS.ro pot obtine sau folosi puncte de fidelitate daca acestia finalizeaza comenzile autentificati in contul de client.
Comenzile finalizate fara cont nu vor putea obtine sau folosi puncte de fidelitate. Valoarea unui punct de fidelitate este de 5% din valoarea comenzii.
De exemplu la 100 lei cheltuiți câștigați 5 Lei pentru viitoarele cumpărături;

• Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul procesarii comenzii;

• Acestea vor fi active dupa 15 zile calendaristice de la data livrarii comenzii;

• Punctele de fidelitate pot fi folosite doar la o singura comanda.

• Daca returnezi o comanda sau un articol dintr-o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea se vor anula.

• Daca se anuleaza o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate, inainte de expedierea coletului, acestea vor fi restituite in cont si vor putea fi folosite la urmatoarea comanda, iar punctele pe care urma sa le primesti in baza acestei comenzi vor fi anulate.

• Daca se anuleaza o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate, dupa expedierea coletului, acestea vor fi anulate, iar punctele pe care urma sa le primesti in baza acestei comenzi vor fi si ele anulate.

• Nu se acordă puncte de fidelitate în cazul achiziționării articolelor brandurilor Ana Radu și Sherri Hill.

• Punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare StarShinerS, contacteaza-ne la e-mail: info@starshiners.com

De ziua ta ai 3 zile -15% REDUCERE!

Daca ai minimum o comanda depusa, primesti cadou 15% discount pentru toate comenzile pe care le efectuezi de ziua ta si urmatoarele 2 zile!

-15
Cadou de ziua ta
Activare in perioada: -
Reducerile nu se cumuleaza. Reducerea se aplica articolelor la pret intreg.
Informații utile cu privire la reducerile în bani
În cazul în care ai folosit o reducere in lei, provenită de la codurile noastre speciale, personalizate de reducere și returnezi comanda sau un articol din ea, suma aferentă reducerii nu se raportează de la o comandă la alta și nici nu poate fi rambursată în contul de client sau în cel bancar personal.
Transport Gratuit în funcție de articolele coș
Ai LIVRARE GRATUITĂ la 2 ARTICOLE la preţ întreg şi pentru comenzile de peste 299 Lei
  livrează în 24 de ore în România
Cumpărături Cost transport
până în 299 Lei15 Lei
peste 299 LeiGRATUIT
Aboneaza-te la Newsletter -10% REDUCERE!
Aboneaza-te la Newsletter si îti trimitem codul de reducere pe email!