top
0 Coşul meu
 • +4 0755 355 355 (RO)
 • +36 1 800 1933 (HU)

StarShinerS S.R.L.

Str. Câmpului 7,
417516 Palota/Bihor
RO 23508416
J05/729/2008
Capital Social: 200 RON
A.N.S.P.D.C.P: 10834


Marca StarShinerS a fost publicata in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala nr. 4/2009. Nr. de marca atribuit 100020.

Termeni si conditii

Te rog sa citesti cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este detinut de S.C. StarShinerS S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C. Bihor cu nr. J05/729/2008, avand cod fiscal RO 23508416, cu sediul in Oradea, Str. Czaran Gyula Nr.5, jud. Bihor si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

S.C. StarShinerS S.R.L. (“noi”) va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.StarShinerS.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Hainele comercializate in magazinul online https://starshiners.ro sunt noi si originale.

Reguli Generale pentru folosirea magazinului online StarShinerS.ro

Magazinul online poate fi folosit doar de către persoanele care au vârsta peste 18 ani.

Persoanele care nu au împlinit 18 ani pot folosi magazinul online numai cu acordul parinților sau tutorelui legal.

Clientul este considerat consumator, cu condiția ca scopul pentru comandarea livrărilor și serviciilor să nu poată fi atribuit în primul rând activităților profesionale comerciale sau independente ale acelei părți. Un comerciant este orice persoană juridică sau persoană fizică care acționează în exercitarea activităților comerciale sau independente la încheierea contractului.

Magazinul online al vânzătorului constituie doar un catalog de produse. Prin afișarea produselor în magazinul online, Vânzătorul invită Clientul să facă o achiziție din produsele prezentate și să încheie un contract de vânzare (denumit în continuare "Comandă").

Limba contractată este exclusiv limba română.

Informații privitoare la livrare
Pe teritoriul României

Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

 • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 299 lei;
 • 15 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 299 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma StarShinerS si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

StarShinerS are dreptul de a nu oferi transport gratuit, clientilor care returneaza un procent de 70% din numarul de produse comandate.
Acesti clienti nu vor mai beneficia de urmatoarele oferte:

 • - transport gratuit la comanda care are o valoare de peste 299 lei
 • - transport gratuit la o comanda care intra sub incidenta politicii 1+1 transport gratuit
 • - transport gratuit la o comanda care a fost depusa din aplicatie
 • - 1 retur gratuit pe luna
 • - produse in schimbul returului
 • - retur din retur

Pentru acesti clienti Taxa de transport perceputa va fi de 15 lei pentru comanda, pentru fiecare retur si comanda la schimb.

In cazul in care, din motive ce tin exclusiv de client, acesta din urma nu ridica coletul transmis prin curier si comanda se intoarce la sediu, odata cu confirmarea clara a clientului ca nu mai doreste comanda, punctele de fidelitate se vor anula automat din contul de client StarShinerS, clientul nemaiputand folosi acele puncte la comenzi ulterioare.

In afara teritoriului României

Pentru informații privind taxele de livrare in afara teritoriului României, te rog să accesezi pagina Transport. Tari in care livram

Conditii de cumparare En gros

Articolele comercializate la preturi En gros pe site-ul StarShinerS pot fi achizitionate doar de persoane juridice si numai în serii întregi dintr-un anumit model: S, M, L sau 36, 38, 40 sau Onesize (3 buc), de la caz la caz.

Comanda minima este de 1.200 RON urmand ca plata sa se faca in avans, online cu cardul sau prin transfer bancar.

De asemenea, transportul comenzii se plateste tot in avans, urmand ca dupa validarea platii, comanda sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatar.

Este strict interzisa comercializarea online a articolelor achizitionate de pe site-ul StarShinerS! In caz de nerespectare, ne rezervam dreptul de a suspenda accesul la contul StarShinerS. In situatia in care inregistram prejudicii din comercializarea online a articolelor achizitionate, ne rezervam dreptul de a actiona pentru recuperarea lor.

Modalitati de plata
Prin ramburs (doar pe teritoriul României):

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Prin plata online (pentru toate țările UE):

1.Cum cumpar produse de pe site-ul www.StarShinerS.ro?

S.C. StarShinerS S.R.L. vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.payu.ro. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Sunteți de acord ca creanțele vânzătorului reprezentând plata prețului de cumpărare să fie cesionate către terţi, în special către PayU.

1. 1. Prin PayU
Puteti cumpara produsele noastre online, urmand 3 pasi:

A) Selectati marimea si produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe link-ul Adauga in cos; Click pe butonul Finalizare comanda.

B) Introduceti datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Mai multe informatii, sunt disponibile in rubrica Cat de sigur este pentru mine sa platesc online? din sectiunea Ajutor. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre S.C. StarShinerS S.R.L., nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email are importanta extrema, deoarece informatile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, S.C. StarShinerS S.R.L . și PayU nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.

C) Introduceti datele despre credit/debit card:

Dacă ati ales metoda de plata “Card credit/debit”, este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electronic. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

DDaca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin email.

1. 2. Prin PayPal:

Cumparaturile online prin PayPal va ofera un plus de siguranta, deoarece nu trebuie sa trimiteti datele de card la fiecare achizitie. Astfel, probabilitatea ca acestea sa fie interceptate scade.

Pentru a folosi aceasta modalitate, urmati urmatorii pasi: dupa adaugarea articolului în cos, alegeti modalitatea de plata prin PayPal. Logati-va în contul de PayPal si efectuati plata rapid si sigur!

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati online sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. S.C. StarShinerS S.R.L. și PayUntează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidențialitate PayU” și “Politica de confidențialitate S.C. StarShinerS S.R.L.” pentru mai multe informații despre subiect.
 • Datele dumneavoastră, în cazul plăților prin card bancar, număr de card, data expirării, etc. să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem după introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată sau PayPal. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, urmatorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi, de asemenea, prin email.

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electronic, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului PayU cu suma transferată, introducându-se, astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Livare intracomunitară (EU)
Pentru livrări intracomunitare (EU), plata întregii comenzi se va face anticipat, cu cardul bancar. Se va percepe o altă taxă de transport, care va fi calculată în funcție de Destinație.

Rochiile Sherri Hill
Deoarece rochiile Sherri Hill se comandă special din Statele Unite ale Americii, avansul achitat pentru acestea se va reține în cazul în care comanda este refuzată.

Metodele de plată electronică utilizate de noi sunt conforme cu Regulamentul BNR nr. 6/2006, cu privire la emiterea și utilizarea instrumentelor de plată electronică și relațiile dintre participanții la tranzacțiile cu aceste instrumente.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea cumpăra de pe www.StarShinerS.ro, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. StarShinerS poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.StarShinerS.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale

În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege sau cerute de utilizarea serviciului nostru, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C. StarShinerS S.R.L..

S.C. StarShinerS S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Regulamentul European 2016/679. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa gdpr@starshiners.com.

La adresa de mail gdpr@starshiners.com, utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către StarShiners.ro, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către StarShiners.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată StarShiners.ro la adresa de mail gdpr@starshiners.com

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către StarShiners.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care StarShinerS.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa A.N.S.P.D.C.P. sau instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Vă rugăm să consultați Politica noastră de protectia datelor

Informații privitoare la returnarea produselor

Informațiile de jos sunt valabile doar pentru articolele livrate pe teritoriul României. Pentru procedura de returnare a produselor livrate în alte țări decât România, te rog să accesezi pagina Returnare în afara României)

La StarShinerS returnezi GRATUIT o singură dată, într-o lună calendaristică, pe teritoriul României

Completează formularul de retur și beneficiezi de un retur gratuit pentru produsul sau produsele returnate și o livrare gratuită pentru produsul/produsele înlocuite într-o lună calendaristică. Returnarea gratuită se aplică în condițiile mai sus menționate și în cazul produselor provenite din mai multe comenzi care se încadrează în perioada legală de returnare, și anume 14 zile calendaristice dar cu precizarea ca acestea să fie expediate într-un singur colet.

Dacă se vor trimite două sau mai multe colete de retur în aceeași lună calendaristică, începând cu cel de-al doilea colet se va percepe o taxă preferențială de retur, în valoare de 15 lei, în cazul în care se optează pentru serviciul StarShinerS de ridicare colete.

Dacă se vor înregistra două sau mai multe returnări de produs/produse, începând cu cel de-al doilea retur taxa de transport este de 15 lei.

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Returnarea este gratuită în următoarele condiții:

O singură dată într-o lună calendaristică doar pe teritoriul României prin completarea formularului online de retur și specificarea în formular a datei și a adresei de unde să se ridice coletul de către curier. Odată înregistrat returul, StarShinerS va trimite GRATUIT curierul la data și adresa specificată.

Puteți alege să trimiteți cu orice altă firmă de curierat, dar în acest caz plata transportului va fi la EXPEDITOR.

Adresa la care se trimite coletul retur este: SC StarShinerS SRL, Str. Câmpului nr. 7, Localitatea Palota, județul Bihor, cod 417516.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.

Mai multe detalii, în pagina de Returnare.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte si documentele care l-au însoțit ).

Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 7 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea S.C. StarShinerS S.R.L..

Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.StarShinerS.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând cheltuiala de transport (tur, retur). Iar, dacă veți solicita în schimb o altă mărime, o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii veți expedia returul în regim gratuit doar prin firma de curierat rapid Fan Courier, cu specificația pe colet: “Plata la destinatar”, spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.

În cazul lenjeriei intime, a costumelor de baie si a mastilor StarShinerS.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea articolelor vestimentare, din motive de igienă.

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garanția articolelor

Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind spălarea și îngrijirea articolelor respective, astfel încât acestea să nu sufere nicio deteriorare. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

Articolele noastre sunt verificate cu cea mai mare atenție în departamentul de calitate StarShinerS. Dacă la primirea coletului observi orice neregula, te rugăm să ne transmiți o sesizare însoțită de una sau mai multe imagini doveditoare pe sesizari@starshiners.com

Reclamațiile și sesizările vor fi transmise către adresa de email: sesizari@starshiners.com Timpul de rezolvare a sesizărilor și reclamațiilor este cuprins între 2-14 zile lucrătoare.

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Drepturi de autor:

Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii si produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“Mărcile”) sunt propietate intelectuală ale S.C. StarShinerS S.R.L. și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.

Marca StarShinerS a fost publicată în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială nr. 4/2009. Nr. de marcă atribuit 100020.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: info@starshiners.com .

 

Prevederi tranzitorii și finale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acesti Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți Termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

Acesti termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a S.C. StarShinerS S.R.L.. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electleiică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tiparită.

Dacă dețineți un cont pe www.StarShinerS.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

Promoții

StarShinerS organizează frecvent diferite Promoții, care sunt anunțate pe site și/sau pe facebook și/sau pe alte canale. Promoțiile StarShinerS nu se cumulează. Promoțiile StarShinerS își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.

Copyright - Proprietate intelectuală

Întreg conținut al website-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a StarShinerS.

Utilizatorului/Clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al website-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț, în alt scop decât cel de a încheia/executa un Contract pentru Produse și a se informa despre Produsele comercializate pe website, fără a exista un acord scris prealabil al StarShinerS în acest sens.

În cazul în care Utilizatorul/Clientul transmite/transferă proprietarului magazinului online orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru StarShinerS, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

Legea aplicabilă. Jurisdicția

Acești Termeni și Condiții, precum și Contractul se supun prevederilor legii române. În caz de dispute, acestea vor fi soluționate de instanța de judecată competentă de la sediul StarShinerS, Utilizatorul/Clientul exprimându-și acordul în ceea ce privește această alegere de competență.

Modificări ale Termeniilor și Condițiilor

Vânzătorul este îndreptățit să modifice Termenii și Condițiile unilateral dacă este necesar să se adapteze modificărilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.Ultimele modificări: 30.12.2022BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora