0 Contul meu
0 Favorite
0 Coşul meu
Magazinul online

În 2008, am deschis magazinul nostru online, într-o perioadă în care lumea virtuală abia începea să prindă contur. Ne amintim cu emoție de acele momente, când am pornit la drum cu inima plină de speranță și dorința de a aduce frumusețe și eleganță în viețile voastre. Era o vreme în care cumpărăturile online erau o raritate, iar noi am fost pionieri în a vă oferi o experiență de shopping la un clic distanță.

Cu fiecare an care a trecut, am crescut împreună cu voi, clienții noștri dragi. Am învățat din feedback-ul vostru, ne-am perfecționat serviciile și am adăugat mereu noi și noi articole care să vă aducă bucurie. Fiecare comandă primită, fiecare mesaj de mulțumire, fiecare zâmbet pe care l-am adus pe buzele voastre a fost și este o motivație imensă pentru noi.

Fiecare piesă vestimentară este tratată cu respect și considerație, începând de la momentul în care intră în atelierul nostru. Fiecare articol este numărat, verificat meticulos și curățat de orice urmă de materiale sau fire care ar putea afecta calitatea sa. Calcam fiecare articol vestimentar garantând că fiecare pliu este netezit cu precizie, iar fiecare detaliu al hainei este scos în evidență în cea mai frumoasă manieră posibilă.

Când primim o comandă de la o clientă dragă, entuziasmul echipelor noastre este pe deplin resimțit. Cu zâmbetul pe buze, echipa merge să colecteze produsele pentru acea comandă și le inspectează cu atenție pentru ultima oară. Fiecare articol este scanat din nou pentru a se asigura că este exact ceea ce și-a dorit clienta noastră, atât ca model, cât și ca mărime.

Fiecare articol este cu grijă așezat pe o foaie delicată de culoare roz, iar apoi cutia este închisă cu atenție, ca și cum ar fi un cadou special pregătit cu multă dragoste. În fiecare etapă, ne străduim din toată inima să ne asigurăm că fiecare colet este pregătit cu grijă și atenție, pentru ca experiența fiecărei cliente să fie una plină de satisfacție și bucurie.

Astfel, fiecare comanda plina cu produsele noastre frumoase nu este doar un colet, ci o promisiune de frumusețe, eleganță și grijă pentru fiecare clientă care își așteaptă comanda cu entuziasm.

Magazinul StarShinerS

În 2015, am luat o decizie de a deschide primul nostru magazin, răspunzând cu entuziasm cererii crescânde din partea clientelor noastre dragi. Am decis ca locația magazinului nostru să fie chiar la sediul magazinului online, deoarece doar aici ai acces la cele 2500 de modele unice și frumoase din stocul nostru.

Varietatea mare de articole pe care le găsiți la noi este echivalentul unei întregi experiențe de shopping într-un mall, iar săptămânal adăugăm aproximativ 100 de modele noi pentru a vă surprinde mereu.

Magazinul nostru StarShinerS se află la Palota, strada Câmpului nr. 7, în județul Bihor, la doar 10 minute de Oradea.

Cu mândrie, putem spune că 98% dintre clientele noastre pleacă de la noi cu un zâmbet pe buze și un articol potrivit.

Pentru mai multe informatii despre magazin click aici.

Atelierul de productie

Vă invităm în culisele magice ale atelierului nostru, unde fiecare cusătură și fiecare detaliu sunt împletite cu pasiune și tehnologie de vârf pentru a vă aduce cele mai frumoase creații vestimentare.

Tiparele noastre sunt realizate cu precizie matematică folosind softuri profesionale de tipare digitale, asigurând astfel o ajustare perfectă și o croială impecabilă pentru fiecare design.

Cu ajutorul aparatului de tăiat CNC, reușim să obținem o precizie incredibilă în croire, garantând că fiecare piesă de material este perfect proporționată și pregătită pentru a fi transformată într-o piesă de îmbrăcăminte de excepție.

În inima atelierului nostru bate ritmul mașinilor de cusut performante de ultimă generație, care garantează o cusătură perfect dreaptă și solidă, conferind fiecărui produs o durabilitate și un finisaj deosebit.
Cusătoresele și croitoresele noastre sunt inimile pulsante ale atelierului nostru, mâinile pricepute care transformă firele de material în opere de artă.

Le tratăm cu respect și admirație, pentru că în fiecare cusătură, în fiecare detaliu, este imprimată energia și pasiunea lor pentru frumusețe și perfecțiune. Ne sfătuim reciproc, ne împărtășim ideile și ne ascultăm cu atenție, pentru că știm că fiecare persoană aduce cu sine un dar unic și o perspectivă valoroasă.
Le oferim un mediu de lucru plin de căldură și încurajare, pentru că credem cu tărie că fericirea și satisfacția angajaților noștri se reflectă în fiecare articol vestimentar pe care îl creăm.
Fiecare cusătură reflectă energia noastră pozitivă și pasiunea noastră pentru frumusețe și calitate.

Suntem ferm convinși că mulți dintre noi ar reconsidera achiziționarea hainelor ieftine dacă am fi conștienți de adevăratele costuri umane și morale implicate în producția lor.
Fiecare piesă de îmbrăcăminte este rezultatul muncii unor persoane care merită respect și condiții de muncă decente. Din păcate, realitatea din spatele prețurilor mici este adesea marcată de exploatare și lipsă de echitate.

Dar inovația nu se oprește aici - avem o imprimantă textilă de ultimă generație, care ne permite să creăm printuri digitale personalizate garantând rezistența și calitatea materialelor.

Și pentru a adăuga o notă de eleganță și originalitate, dispunem de mașini de broderie performante, cu 16 culori de ațe, care ne permit să aducem la viață orice design sau detaliu cu o precizie și finețe remarcabile.

Suntem mereu deschiși să ascultăm dorințele și sugestiile voastre, pentru că suntem aici pentru voi, pentru a vă aduce cele mai frumoase și unice creații vestimentare.

Vanzare En-gros
Sustenabilitate
Colaborari cu persoane publice