top
0 Coşul meu
  • +4 0755 355 355 (RO)
  • +36 1 800 1933 (HU)

StarShinerS S.R.L.

Str. Câmpului 7,
417516 Palota/Bihor
RO 23508416
J05/729/2008
Capital Social: 200 RON
A.N.S.P.D.C.P: 10834


Marca StarShinerS a fost publicata in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala nr. 4/2009. Nr. de marca atribuit 100020.

Returnare produse

Schimbul de produse și returul pe teritoriul României

La StarShinerS returnezi GRATUIT o singură dată, într-o lună calendaristică.

Dorești să schimbi sau să returnezi produsele comandate? Nimic mai simplu! Completează formularul de retur și beneficiezi de un retur gratuit pentru produsul sau produsele returnate și o livrare gratuită pentru produsul/produsele înlocuite într-o lună calendaristică. Returnarea gratuită se aplică în condițiile mai sus menționate și în cazul produselor provenite din mai multe comenzi care se încadrează în perioada legală de returnare, și anume 14 zile calendaristice dar cu precizarea ca acestea să fie expediate într-un singur colet.

Dacă se vor trimite două sau mai multe colete de retur în aceeași lună calendaristică, începând cu cel de-al doilea colet se va percepe o taxă preferențială de retur, în valoare de 15 lei, în cazul în care se optează pentru serviciul StarShinerS de ridicare colete.

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Punctele de fidelitate pot fi folosite o singura data. Punctele de fidelitate NU se raporteaza de la o comanda la alta. Asadar, in cazul in care returnezi o comanda sau un articol dintr-o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea se vor anula.

Returnarea este gratuită în următoarele condiții:

O singură dată într-o lună calendaristică doar pe teritoriul României prin completarea formularului online de retur și cererea de ridicare colet.

Puteți alege să trimiteți cu orice altă firmă de curierat, dar în acest caz plata transportului va fi la EXPEDITOR, mai exact costurile de transport de retur vor fi suportate de client.

Adresa la care se trimite coletul retur este:
S.C. StarShinerS SRL, Str. Câmpului Nr. 7, Localitatea Palota, județul Bihor, cod postal 417516.

CONDIȚII DE RETUR

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete, actele insotitoare si de sigiliul intact. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă, dresuri modelatoare damă, măştile de protecţie și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile StarShinerS va fi refuzat.

Articolele care sunt prevazute cu sigiliu de securitate trebuie să fie trimise întocmai. Dacă sigiliul va fi îndepărtat, dreptul la retur se va pierde.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Echipa StarShinerS verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe StarShinerS.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maxim 24H printr-un email la adresa sesizari@starshiners.com, pentru a remedia aceasta neplăcere. Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării.

StarShinerS are dreptul de a nu oferi transport gratuit, clientilor care returneaza un procent de 70% din numarul de produse comandate.
Acesti clienti nu vor mai beneficia de urmatoarele oferte:

  • - transport gratuit la comanda care are o valoare de peste 299 lei
  • - 1 retur gratuit pe luna
  • - produse in schimbul returului
  • - retur din retur

Pentru acesti clienti Taxa de transport perceputa va fi de 15 lei pentru comanda, pentru fiecare retur si comanda la schimb.

Rambursarea banilor în cont

Returnările de bani se fac în 7 zile lucratoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare corecte. Cele 7 zile lucratoare se calculeaza din ziua urmatoare a procesari returului.

Suma aferenta returului produselor returnate, pastrata in contul de client StarShinerS poate fi utilizata pentru achizitii online, in vederea achitarii integrale sau partiale a valorii noilor produse. In cazul in care valoarea produselor noi achizitionate depaseste valoarea returului, se va utiliza o metoda suplimentara de plata pentru achitarea diferentei. Cand valoarea comenzii noi este mai mica decat valoarea produselor returnate, diferenta va ramane in continuare in contul de client StarShinerS, putand fi utilizata la comenzi urmatoare.
Suma aferenta returului pastrata in contul de client este valabila 3 ani de la data la care s-a hotarat pastrarea ei in contul de client, conform termenului general de prescriptie prevazut de art. 2517 Cod Civil.

La expirarea perioadei de valabilitate, aceasta suma nu mai poate fi utilizata pentru cumparaturi si nu poate fi rambursata.

Procedura de returnare în afara teritoriului României
1.Anunți returul, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin completarea Formularului online de returnare.
2. Te rugam sa returnezi comanda, prin Poșta Națională, la adresa:
- pentru returnare din Germania/Austria: Muntean Roxana, Saphirweg 3, 84032 Altdorf, Germania;
- pentru retunare din celelalte țări: S.C. StarShinerS SRL, Str. Câmpului Nr. 7, Localitatea Palota, Județul Bihor, cod postal 417516.
3. Noi îţi vom confirma prin email recepţionarea returului.

Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora din afara teritoriului României vor fi suportate de către client.

Returnările de bani se fac în 7 zile lucratoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare corecte.

BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora