top
0 Coşul meu
  • +4 0755 355 355 (RO)
  • +36 1 800 1933 (HU)

StarShinerS S.R.L.

Str. Câmpului 7,
417516 Palota/Bihor
RO 23508416
J05/729/2008
Capital Social: 200 RON
A.N.S.P.D.C.P: 10834


Marca StarShinerS a fost publicata in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala nr. 4/2009. Nr. de marca atribuit 100020.

StarShinerS îți răsplătește fidelitatea! Câștigă puncte!

Punctele de fidelitate se oferă sub formă de cadou răsplătind clientele noastre pentru fidelitatea lor. Pentru fiecare comandă pe care o plasezi pe StarShinerS.ro, obtii puncte de fidelitate, pe care ulterior le poți folosi la următoarele comenzi.
Adună-ți punctele și bucură-te de reducerile obtinute.
StarShinerS ofera puncte de fidelitate, 5% din valoarea comenzii.
Punctele de fidelitate pot fi folosite doar la o singura comanda. Punctele de fidelitate nu vor fi re-emise daca faci retur sau schimb.
Fiecare 100 Lei cheltuiti = + 5 Puncte de fidelitate (5 Lei pentru urmatoarea comanda)
Alte informații utile despre punctele de fidelitate
Doar clientii care au un cont creat pe www.StarShinerS.ro pot obtine sau folosi puncte de fidelitate daca acestia finalizeaza comenzile autentificati in contul de client.
Comenzile finalizate fara cont nu vor putea obtine sau folosi puncte de fidelitate. Valoarea unui punct de fidelitate este de 5% din valoarea comenzii.
De exemplu la 100 lei cheltuiți câștigați 5 Lei pentru viitoarele cumpărături;

• Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul procesarii comenzii;

• Acestea vor fi active dupa 15 zile calendaristice de la data livrarii comenzii;

• Punctele de fidelitate pot fi folosite doar la o singura comanda.

• Daca returnezi o comanda sau un articol dintr-o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea se vor anula.

• Daca se anuleaza o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate, inainte de expedierea coletului, acestea vor fi restituite in cont si vor putea fi folosite la urmatoarea comanda, iar punctele pe care urma sa le primesti in baza acestei comenzi vor fi anulate.

• Daca se anuleaza o comanda in care ai folosit punctele de fidelitate, dupa expedierea coletului, acestea vor fi anulate, iar punctele pe care urma sa le primesti in baza acestei comenzi vor fi si ele anulate.

• Nu se acordă puncte de fidelitate în cazul achiziționării articolelor brandurilor Ana Radu și Sherri Hill.

• Punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare StarShinerS, contacteaza-ne la e-mail: info@starshiners.com

BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora