top
0 Coşul meu

Broderia - detaliul ce te scoate in evidență

Scris de: StarShinerS / 03.04.2022
O broderie va infrumuseța mereu orice fel de obiect, in special cele vestimentare. Personalizarea acestora le face să fie unice, așa ca tine și, cu această ocazie, tu te poți remarca foarte ușor.
Față de alte companii care aleg să folosească broderii de calitate indoielnică, noi folosim broderii computerizate, create in atelierele noastre proprii, după schițele unor designeri super pricepuți, care gândesc modele unice și feminine. Este sunt realizate cu multă migală, utilizând cea mai performantă aparatură. Timpul de realizare al unei broderii e de până la 3 ore, iar durata de viață a broderiei este foarte mare.

Broderia este cea care redefinește piesele clasice, făcând din liniile banale și materialele simple outfit-uri care să primească toate laudele celor din jur. Fie că este vorba de o bluză de damă, o rochie elegantă sau o geacă, alege, in acest sezon, să porți articole brodate. Hai să vezi ce iți propunem pentru garderoba ta de primăvară!

Rochia elegantă

Rochia de zi

Bluză damă tip ie

Geacă din piele ecologică

Șapca personalizată StarShinerS


Nu uita că, dacă ești din zona noastră, te invităm să vezi live articolele noastre, prezente in show-room-ul de langa Oradea. Poți proba orice piesă vestimentară dorești. Te așteptăm cu drag!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora