top
0 Coşul meu

Made in Romania - Calitate excepțională la prețuri ideale

Scris de: StarShinerS / 13.05.2021
MADE IN ROMANIA
Brand StarShinerS. Suntem mândri de cei 13 ani de existență, dar și de colaborările cu cele mai puternice și pasionate firme românești de producție piese vestimentare. Asa cum ne place noua să spunem, StarShinerS este mai mult decât un magazin online. Urmărim trend-urile internaționale și creăm, cu ajutorul designerilor noștri perfecți, adevarate piese vestimentare cu care te poți mândri, indiferent dacă mergi la birou sau la un eveniment special.

Echipa este în continuă creștere, super devotată și implicată în oferire de servicii și produse calitative, căci calitatea materialelor și a produsului finit este primordială pentru noi. Mai mult decât atât, lansăm inclusiv imprimeurile proprii, unice, custom made, broderii custom made, pentru că tu ești sursa noastră de inspirație. Iar tu trebuie să strălucești mereu!

Lansăm colecții noi în fiecare vineri de la ora 12.00, așadar te așteptăm și pe tine cu fiecare ocazie!Brandul Pretty Girl este surprinzător. A reușit să dea viață unor piese vestimentare din materiale ce se așează divin pe corpul tău. Fie că ești în căutare de rochii elegante, topuri, fuste sau pantaloni cu croi modern, brandul românesc PrettyGirl îți garantează succesul.


Brandul Artistaeste un brand românesc cu o tradiție de 19 ani, care pune accent pe calitatea excepțională a produselor. Indiferent unde te îndreaptă pașii: la birou, la teatru, la o ieșire cu prietenele în oraș sau chiar la un eveniment important, cu siguranță veți găsi o ținută chiar aici!


Brandul Fofy atrage prin eleganță și rafinament. Descoperă o lume a bunului gust, alege din zecile de modele de cămăși rochii, fuste, pantaloni, salopete. Toate sunt potrivite pentru un look impecabil. Un business look de mare clasă se poate alcătui achiziționând piese vestimentare din acest brand. Vei avea siguranta croiului care pune in valoare silueta, iar materialele nu te vor dezamăgi!


Brandul Ana Radu este un brand de lux, pentru care calitatea, croiul și combinațiile de materiale și culori sunt primordiale. Piesele Ana Radu sunt piese care compun un brand românesc apreciat de persoanele ultra elegante și sofisticate.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora