top
0 Coşul meu

Imprimeuri florale în funcție de siluetă

Scris de: StarShinerS / 21.03.2022
Imprimeurile florale sunt cea mai frumoasă metodă de a sărbători venirea primăverii. Ținutele cu imprimeuri cu flori sunt perfecte, feminine și sofisticate. Sezonul acesta, designerii propun diverse combinații de imprimeuri florale, care te vor ajuta să îți creezi cele mai cool outfit-uri.

Ca și culori pentru imprimeurile florale, designerii propun pastelurile. Cele mai frumoase printuri sunt cele în contrast, pasteluri și combinatii tari. Alege încălțămintea și geanta să fie cât mai simple, în nuanțe vesele, dar fără imprimeuri și renunță la bijuterii masive.

Atunci când dorești să își alcătuiești o ținută din all-florals, este recomandat să ții cont de câteva aspecte generale:
1. Combină piese vestimentare cu imprimeuri de dimensiuni diferite și păstrează partea încărcată pentru partea de jos a siluetei, și anume pantaloni sau fustă.
2. Alege ca imprimeul majoritar sau fundalul pentru imprimeuri să fie într-o culoare care te avantajează.
3. Păstrează culoarea imprimeului majoritar în macar încă una dintre piese. Nu le alătura întrucât există riscul să nu se mai distingă.
5. Alege o piesă vestimentară cu imprimeu în jurul căreia să constuiești ținuta, deci pornește de la cea cu imprimeul cel mai aglomerat.

De asemenea, îți oferim, mai jos, câteva tips-uri despre cum să porți imprimeurile florale în funcție de silueta ta:
1. Forma clepsidră. Femeile care au forma corpului clepsidră au umerii și șoldurile proporționale, iar talia este foarte definită. Astfel, poți alege orice fel de rochii cu imprimeu floral întrucat proporțiile corpului sunt perfecte.

2. Forma de pară sau triunghi. Pentru acest tip de siluetă, imprimeurile florale sunt recomandate a fi purtate în partea de sus, nicidecum în partea de jos a corpului. Va face ca șoldurile să pară mai late și, prin urmare, forma corpului nu va fi echilibrată.

3. Forma triunghiului inversat. Contrar formei triunghi, acestui tip de siluetă i se potrivesc imprimeurile florale în partea de jos a corpului pentru a crea un echilibru vizual. Nu purta imprimeurile florale în partea de sus întrucât va face ca umerii să pară mult mai mari.

4. Forma dreptunghiulară. În general, printul floral este ideal pentru a adăuga puțină rotunjime acestei forme ale corpului. Evită, însă, croiurile mulate din cauza lipsei taliei.

5. Forma rotundă sau tip măr. Pentru această siluetă, Imprimeurile florale nu reprezintă cea mai bună alegere întrucât o face să arate mult mai rotundă, în special în talie.
6. Forma diamant. Aceastei forme ale corpului îi lipsește formele rotunde, așadar o rochie cu imprimeu floral este ideală pentru a crea vizual forme ultra feminine. Poți opta inclusiv pentru croiiurile mulate.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora