top
0 Coşul meu

De Florii poartă ... flori!

Scris de: StarShinerS / 17.04.2022
LA MULȚI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ NUME DE FLORI!

Astăzi este o zi specială. Duminica Floriilor dinaintea sărbătorilor de Paște este una dintre cele mai importante de peste an, astfel că toți credincioșii respectă această sărbătoare cu strictețe pentru a întâmpina așa cum se cuvine Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Această sărbătoare este cunoscută și sub denumirea de Intrarea Domnului in Ierusalim.

Toate doamnele care poartă nume de flori sunt sărbătorite și ele odată cu această zi specială. Și cum poți să ieși in evidență mai bine decât intr-un outfit perfect pentru inceputul de primăvară? Noi iți propunem cele mai frumoase ținute inflorate, indiferent că alegi să mergi la biserică, după care să iți inviți cunoscuții la o cină in oraș sau acasă.

Optează pentru rochii cu imprimeuri florale colorate, cărora să le accesorizezi un sacou sau un cardigan simplu, uni, care să te ferească de răcoarea de afară.Dacă vrei o ținută simplă, alege să porți un pardesiu cu imprimeu unic. Pardesiele noastre sunt perfecte pentru zilele ușor răcoroase de primăvară și sunt realizate din materiale atent alese, special pentru tine.


Bluze inflorate sunt și ele o alegere perfectă atunci când preferi o ținută elegantă, fără să depui prea mult efort. Floralele purtate in partea de sus oferă o armonie vizuală ținutei.


Fustele cu imprimeu floral pot fi purtate, de asemenea, in ținute elegante.

Tu ce flori porți in această zi de sărbătoare?
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora