top
0 Coşul meu

Cum purtăm rozul vara aceasta

Scris de: StarShinerS / 01.07.2021
Recent, culoarea roz a devenit foarte trendy, apărând tot mai des atât la îmbrăcăminte, cât și la accesorii și machiaj. Așa că, dacă îți dorești să porți roz, ÎNDRĂZNEȘTE! Înainte, însă, trebuie să înevți să porți nuanțele potrivite, măgulitoare, fără a arăta prea de tot.

Poartă rozul cu culori neutre. Rozul arată minunat, dar uneori poate fi dificil să îl asortezi cu alte culori. Atunci când alegi o piesa vestimentara roz, cum ar fi o cămașă, un tricou, o pereche de pantaloni, chiar și o geacă trebuie să ții cont să o asortezi cu o culoare neutră, precum alb, negru sau khaki.
Spre exemplu, purtarea unui top roz cu o pereche de jeans albi oferă un look matur, elegant.

Dacă alegi un outfit complet roz, alege să folosești accesorii în diferite culori. Auriul, argintiul, negrul - toate arată grozav în combinație cu roz.


Poartă rozul cu culori contrastante. În timp ce asocierea culorii roz cu nuanțe neutre oferă look-ului un aer elegant, rafinat, atunci când alegi să o asociezi cu o nuanță contrastantă outfit-ul tău va fi ideal pentru o ieșire în oraș. Îndrănește o combinație cu denim, maro


Alege o rochie roz. Rochiile roz sunt o alegere excelentă deoarece poți oferi întregii ținute un stil diferit, în funcție de croiala acesteia, de nuanța de roz și de accesoriile pe care le porți. Dacă îți dorești să fii feminină, elegantă, alege nuanțele mai deschise de roz și pastelurile.

Pe de altă parte, dacă îți dorești un look mai aprins, alege o nuanță de roz puternic sau combinația cu imprimeuri de orice fel, florale sau abstracte.


Atunci când porți roz, încearcă să îți amintești că less is more. Dacă alegi un top roz, nu îl combina cu fuste sau pantaloni în aceeași nuanță. Dacă dorești o ținută complet roz, dar nu rochie, alege nuanțe diferite de roz pentru a crea un look interesant.

Gențile roz sunt și ele un accesoriu de nelipsit din garderoba ta de vară, la fel ca și o eșarfă subțire, purtată în serile răcoroase. Desigur că ambele pot fi asortate la nuanțe pale de roz pentru ca outfit-ul să nu fie exagerat.

Alege, totodată, o nuanță de roz care să se potrivească cu nuanța pielii. Dacă ai pielea măslinie sau închisă la culoare, mai ales acum, vara, nuanțele deschise de roz vor fi cele mai potrivite pentru tenul tău. Dacă nuanța tenului tău este deschisă, culorile pale sunt alegerea ideală. Dacă ești între cele două nuanțe de ten, ar trebui să ți se potrivească oricare nuanță de roz, însă încearcă să alegi culori care nu sunt nici prea deschise, nici prea închise.

În plus, alege să porți un machiaj roz pal sau un ruj roz, care să te avantajeze și să se potrivească și cu nuanța tenului tău.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora