top
0 Coşul meu

Cum ne îmbrăcăm la un interviu de angajare?

Scris de: StarShinerS / 20.01.2023
Începutul oricărui an nou presupune și o listă de to do's, pe care îți propui să le atingi de-a lungul întregului an. Poate fi vorba despre mai mult self-care, despre stabilirea unor priorități clare, dar și despre schimbări mai mult sau mai puțin impactante, care îți pot schimba într-o mai mică sau mai mare măsură viitorul. Până la urmă, orice decizie de schimbare din viața ta este importantă și trebuie tratată ca atare, atât de către tine personal, cât și de către cei din jurul tău.

Schimbarea unui loc de muncă înseamnă, în primul rând, mult research. Trebuie să știi, de asemenea, ce îți dorești anume și să acționezi în consecință. Unul dintre pașii pe care este necesar să îi urmezi ca la carte este interviul. Fie că optezi pentru a-ți schimba actualul job, fie că ai ieșit de pe băncile facultății și dorești să intri în câmpul muncii, sfaturile stilistice oferite de StarShinerS cu privire la ținuta perfectă pentru un interviu de calitate te vor îndruma să arăți impecabil la întâlnirea cu mai marii companiei la care până acum doar ai visat. Imaginea pe care o afișezi va cântări destul de mult la luarea deciziei finale a angajatorului.

Cum te îmbraci la un interviu de angajare?
Indiferent că ești la primul interviu sau ai mai multe la activ, emoțiile sunt mereu la intensitate mare. Importanța alegerii unei companii a cărei filozofie de viață să se potrivească cu a ta este crucială. CV-ul tău, de asemenea, trebuie să fie cât mai profesional redactat și să enumere dintre cele mai importante calități ale tale, care să fie exact ceea ce caută compania la care ai aplicat pentru poziție. Primul pas este făcut.

Apoi, ghidați după zicala Prima impresie contează, este important să îți alegi o ținută curată, profesională, dar neutră și care să fie plină de personalitate. A ta, în speță. Într-un domeniu în care nu se pune accentul pe creativitate, optează pentru piese clasice, cu linii drepte și cat mai putine accesorii. Poate doar lănțicul sau brățara care îți poartă noroc. Într-un domeniu creativ, lasă-ți inspirația să creeze o ținută cu o amprentă personală.

Pentru job-urile ce presupun contact direct cu clientul, precum cele din domeniul financiar, bancar, juridic și administrativ, trebuie să te îmbraci la patru ace. În cazul unui interviu pentru un job dintr-un domeniu ce nu presupune contact direct cu clientul sau dintr-un domeniu mai permisiv, cum e marketing, PR sau vânzări, poți adopta un stil business casual.

Hai să vezi propunerile noastre de mai jos:Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din toate colecțiile de iarnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora