top
0 Coşul meu

Trend alert: Haine brodate

Scris de: StarShinerS / 31.07.2022
Am tot vorbit despre tendințele acestui sezon, iar acum este momentul să aducem în discuție broderia, un detaliu atât de important ce poate face diferența între o ținută banală și una de la care cu greu poți să îți iei ochii. Broderia este cea care redefinește piesele clasice și poate condimenta un outfit, scoțându-te din monotonia liniilor banale!

Este important să cunoști, în primul rând, diferența dintre broderiile aplicate și cele computerizate. Calitatea dintre cele două tipuri de broderie este evidentă și se referă, cel mai adesea, la tipul de ață folosit. Broderiile aplicate au durata de viață mult mai scurtă decât a celor computerizate. Acestea din urmă sunt mult mai rezistente și nu se decolorează. Broderia digitală permite utilizarea unui număr mare de tipuri de materiale și economisirea timpul necesar finalizării decorațiunii.

StarShineS folosește broderii digitale, gândite de către designeri iscusiți și create în atelierele Brodează.ro, unde există aparatură de ultimă generație. Știai că o broderie de calitate se realizează în aproape 3 ore? Procesul este unul anevoios, însă rezultatele merită orice tip de efort. Perfecțiunea unei broderii de calitate depinde de trei mari factori: tehnologia folosită pentru realizarea broderiei, ața folosită pentru realizarea broderiei și gradul de calificare al personalului care realizează broderia. La StarShinerS poți fi sigură că toate aceste trei calități sunt îndeplinite cu multă dragoste față de broderie.

Colecția specială de broderii, creată pentru femeia sigură pe sine, independentă și frumoasă în orice situație, abundă de piese vestimentare unice, perfecte pentru eveniment de tot felul: de la cele fastuoase, la plimbări în parc sau ieșiri cu fetele în oraș. Tu pe care o alegi?

Salopetă elegantă StarShiners cu broderie

Rochie elegantă StarShiners cu broderie

Rochie elegantă StarShiners cu broderie

Bluză damă din bumbac cu broderie

Rochie elegantă StarShiners cu broderie

Bluză damă din bumbac cu broderie


Nu uita că ne poți vizita la showroom-ul nostru din Palota, județ Bihor, strada Câmpului numărul 7, unde poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00-18.00 și inclusiv azi, sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la 18.00. Te așteptăm cu drag!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora