top
0 Coşul meu

Dresurile modelatoare - indispensabile în garderoba unei femei

Scris de: StarShinerS / 02.03.2022
Pe lângă celelalte obiecte de lenjerie, precum sutienele și lenjeria intimă, care se regăsesc în garderoba oricărei femei, sertarul nostru ar trebui să conțină și câteva dresuri modelatoare, pe care să le purtăm la rochiile preferate, când vremea este friguroasă, și care să ne ajute să arătăm mai bine, deci să ne simțim mai bine în corpul nostru, chiar dacă avem câteva kilograme în plus.

Fie că ne alegem ținuta de petrecere, de ieșire în oraș sau de birou, vrem să ne asigurăm că vom avea un look complet și o siluetă ideală. Nu trebuie să porți ceva care să îți schimbe total formele, ci doar să îți îmbunătățească silueta, atunci când consideri că este cazul.

Poți opta pentru lenjerie modelatoare care să te subțieze, care să îți pună în evindeță conturul corpului sau care să îți ascundă burtica. Lenjeria modelatoare este confecționată din lycra, o structură avansată de microfibre. Prin urmare, finețea materialului o face aproape invizibilă pe sub haine și ajută la conturarea corpului.

Dresurile modelatoare sunt menite să-ți flateze silueta, așadar nu te sfii în a alege modelul potrivit pentru tine. Hai să descoperi câteva modele propuse și grăbește-te, ar fi păcat să pierzi ocazia de a îmbrăca rochia ta favorită!

Fie că dorești să îți ascunzi burtica sau să îți sculptezi coapsele, dresul modelator tip pantaloni biker este aliatul tău. Există două modele disponibile pe două culori (nude și negru), în funcție de ținuta pe care dorești să o porți. Aceasta variantă de dres modelator ste perfectă pentru a ascunde excesul de grăsime de pe zonele menționate și pentru a le face să pară mai tonifiate.Lenjeria modelatoare lungă cu talie înaltă acorperă bine coapsele. Este foarte eficientă în a arăta o siluetă feminină mai subțire. De asemenea, în codul bunelor maniere, se menționează că, pentru oa avea o ținută lady-like, orice femeie trebuie să poarte dresuri atunci când optează pentru o fustă sau rochie.
Dresuri modelatoare lungi NUDE

Dresuri modelatoare lungi NEGRE
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora