top
0 Coşul meu

Măștile textile sau de protecție au devenit un accesoriu de nelipsit

Scris de: StarShinerS / 10.05.2021
Până nu de mult, purtarea măștii părea o chestiune de de alegere personală. În acest moment, acoperirea feței este obligatorie pentru orice ieșire publică, inclusiv la călătoriile cu transportul în comun, în magazine și restaurante, chiar și la plimbare.

De ce trebuie să purtăm măști? S-a dovedit că măștile faciale încetinesc răspândirea coronavirusului. Deși nu s-a dovedit oficial că poate proteja o persoană de infectarea cu noul virus, s-a constatat că acoperirea feței persoanei confirmate cu coronavirus poate împiedica transmiterea virusului altor persoane. Pentru aceasta, există măștile certificate CE cu filtru FFP2 sau cele din policarbonat.Fie că alegi masca de unică folosință sau masca reutilizabilă, este necesar să fii atentă la timpii de utilizare a fiecăreia. Ca să îți facem viața mai colorată și mai nostimă, în ciuda situației actuale, am creat, împreună cu cei mai iscusiți designeri (ai noștri, desigur), cele mai cool și funny măști, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cele mai multe dispun de fanta pentru filtru, pentru o protecție sporită.

Există peste tot instrucțiuni referitoare la cum să dați masca jos de pe față, cum să spălați o versiune reutilizabilă și cum să le purtați corect. Toți acești factori contribuie la eficiența măștii. Dacă o mască nu este purtată corect (spre exemplu, nu acoperă atât nasul, cât și gura), cu siguranță aceasta nu va oferi protecție de 100% împotriva virusului. Măștile faciale sunt doar una dintre modalitățile prin care se poate opri pandemia – măsurile de distanțare fizică, spălatul regulat al mâinilor și aplicarea frecventă a gelului antibacterian sunt, de asemenea, elemente esențiale care contribuie la stoparea răspândirii virusului.

Pentru a-ți păstra masca în condiții de igienă totală, îți propunem și cutiile speciale în care le poți depozita.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora