top
0 Coşul meu

La mulți ani 2022! Happy New Year 2022!

Scris de: StarShinerS / 31.12.2021
Care sunt realizările tale pe anul 2021? Ce planuri ai pentru anul ce vine?

În ajunul Anului Nou ne setăm obiective noi, mai îndrăznețe și mai mari decât în anul care tocmai trece. Ne dorim, în acest fel, să simțim că va fi un an plin, care să ne aducă împliniri și satisfacții pe toate planurile. De Anul Nou, îți doresc să îți setezi, ca primă prioritate, chiar persoana ta! Să îți promiți că vei avea grijă de tine, că vei depune efort să te dezvolți din toate punctele de vedere. Nu uita că TU esti importantă, că de tine depind cei din jurul tău, că trebuie să emani mereu optimism și putere. Învață din lecțiile anului acestuia, nu-i uita nici pe cei care ți le-au dat și bucură-te de viață cât poți de mult.

Dacă te numeri printre cele care cred în superstiții, urmează tradițiile: mănâncă pește, pentru a fi iute și curată, dovleac pentru stabilitate, statornicie ori boabe de struguri, 7 sau 12 pentru comunicarea cu semenii. Nu uita să porți ținuta roșie preferată de la StarShinerS și strălucește în noaptea dintre ani.

Echipa StarShinerS vă dorește ca anul nou să vă găsească sănătoase și pline de speranță!LA MULȚI ANI ȘI UN AN NOU CU MULTE ÎMPLINIRI!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora