top
0 Coşul meu

Colecția Nouă de Primăvară este AICI!

Scris de: StarShinerS / 21.02.2023
Iarna pare să fi trecut. Ce bucurie pentru cele mai multe dintre noi! La StarShinerS am muncit toată această perioadă la colecțiile noi de primăvară, care au ieșit de vis! Articolele vestimentare prezentate în cele mai recente colecții au un succes indubitabil. Mulțumirea este și mai mare fiindcă ne-am implicat o echipă întreagă pentru ca totul să iasă ca la carte. Ce zici, ne-a ieșit?

Pentru ca tu să fii la curent cu cele mai noi tendințe în materie de modă, designerii noștri au creat în atelierele noastre proprii cele mai frumoase și interesante croiuri, în culori vii, puternice, perfecte pentru temperaturile crescânde. Primăvara aceasta înseamnă multă culoare, înseamnă îndrăzneală și pură bucurie. StarShinerS te invită să fii recunoscătoare pentru fiecare moment din viața ta, pentru fiecare loc în care ești și pentru evenimentele din jurul tău.

Astfel, suntem încântați să îți prezentăm o colecție cu croiuri flatante pentru fiecare tip de siluetă, pentru fiecare gusturi și pentru fiecare personalitate. Pregătește-ți garderoba cu toate cele necesare pentru un sezon nou excentric, deosebit și plin de seducție.

Rochii

Haine office

Haine cu imprimeuri unice, create în atelierele proprii

Haine în mărimi mari


Iubim brand-urile românești și tot ce iese din mâinile dibace alor noștri. Alegem, și în acest sezon, să susținem producția românească de calitate, fiind convinși că piesele vestimentare românești vor avea un succes garantat. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm și colecțiile celorlalte brand-uri autohtone.

Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site lansate în cele mai recente colecții de primăvară. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora