top
0 Coşul meu

Totul despre BRODERIE! Vezi colecția-capsulă EXCLUSIV la StarShinerS

Scris de: StarShinerS / 26.03.2021
Arta decorării țesăturilor și materialelor înfrumusețează orice fel de obiect, în special cele vestimentare, care ajung să vorbească, prin firele colorate, despre oameni, emoții, pasiuni și lucrurile frumoase din viața noastră.

Originea broderiei poate fi datată înainte de Hristos. Atât general, cât și în industria modei, în particular, broderia se traduce prin atenția dedicată detaliilor, și, deci, dorința de a conferi personalitate unui produs.

Materialele și firele folosite în broderia tradițională folosite de mii de ani variază de la o regiune la alta și pot fi din in, mătase naturală, aur sau lână. E adevărat, că în prezent, firele broderiilor sunt realizate din bumbac sau rayon, dar încă se folosesc și cele din mătase, in sau lână.

Există două tipuri de broderie: manuală și computerizată / digitală. Finețea detaliilor unui model poate fi reprodusă ireproșabil prin broderie digitală.Am creat o colecție SPECIALĂ ȘI UNICĂ, așa ca tine. Am folosit broderii digitale, de care să te bucuri în orice moment al zilei sau al serii. Găsești în EXCLUSIVITATE cele mai frumoase piese vestimentare brodate. Optează pentru un stil casual sau elegant și îți promitem că vei fi remarcată, indiferent de alegere.Pe lângă articolele vestimentare superbe, îți oferim șansa să te asortezi perfect cu una dintre măștile noastre textile, create și brodate în atelierele noastre.BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora