top
0 Coşul meu

RED ALERT: Poartă ținută roșie în noaptea de Revelion

Scris de: StarShinerS / 28.12.2021
Ne-am odihnit, am petrecut în familie Sărbătoarea Sfântă de Crăciun, iar acum încercăm să facem o retrospectivă a anului ce trece, gândindu-ne ce putem face mai bine în anul ce vine. Sfârșitul anului vine, deci, întotdeauna, cu noi planuri, ambiții și noi dorințe. Pe lângă prosperitate financiară, ne dorim cu toții bucurii pe plan personal și multă sănătate. Să fie!

De-a lungul timpului, au existat superstiții de tot felul cu privire la ceea ce trebuie să facem și ce să purtăm în noaptea dintre ani. Una a rămas inoculată atât de profund în mintea noastră, încât nu trece niciun an fără să o amintim și chiar să o punem în aplicare: ținuta roșie.

Poartă ceva roșu, nou și GLAM
Cu siguranță te-ai gândit la ținuta pentru petrecerea de Revelion, ce să porți, cum să porți, pentru a te simți cât mai bine în pielea ta. Culoarea roșu semnifică iubire și noroc, astfel că, îți recomandăm să îți alegi o ținută roșie pentru ca anul tău să fie unul bogat din toate punctele de vedere. Se mai spune că această culoare alungă energiile negative. Sigur că sunt persoane care nu optează, in general, pentru roșu. Chiar și așa, o opțiune perfectă este să porți lenjerie intimă roșie. Stai în casă, alături de cei dragi? Poți opta chiar pentru un trening. De ce nu?

Senzualitatea va fi la cote maxime în cele mai rafinate și elegante rochii roșii. Îndrăznește, StarShinerS.ro îți pune la dispoziție mii de rochii roșii, în diferite croiuri și texturi, tocmai pentru ca tu să alegi exact ce ți se potrivește. Poate preferi dantela sau catifeaua, poate îți dorești doar o piesă vestimentară roșie. Ei bine, mai jos vei găsi cele mai inspirate ținute pentru petrecerea magică.

Rochii

Accesorii

Piese vestimentare pe care le poți combina cu alte nuanțe

Paltoane

Treninguri pentru un Revelion super casual


Nu uita, mai presus de orice, fii veselă, bucură-te de Revelion și întâmpină Noul An cu recunoștință, iubire și planuri mărețe!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora