top
0 Coşul meu

Culorile pe care le vei vedea oriunde toamna aceasta

Scris de: StarShinerS / 15.09.2022
Culorile joacă un rol important în viața noastră de zi cu zi. La fel ca și orice tendință în modă, culorile vin și pleacă, însă știm cu toții că pe fiecare dintre noi, anumite culori ne fac să ne simțim într-un anume fel. Ele pot scoate din banal o ținută super basic, așadar mizează pe ele și toamna aceasta. Indiferent că ești adepta culorilor vii, puternice sau, dimpotrivă, a celor neutre, precum crem, trendurile din acest sezon se vor plia pe gusturile tuturor.

Nuanțe de mov
Violetul poate influența dramatic sistemul nostru nervos parasimpatic și are un efect calmant. Pe marile podiumuri s-au putut regăsi de la nuanțe de prună, la cele de lavandă, pe îmbrăcăminte de ocazie sau de zi cu zi, casual. O rochie mov îți va asigura toate privirile celor din jur. Mai mult decât atât, aceasta are și efecte medicale benefice, precum scăderea tensiunii arteriale sau a ritmului cardiac. Culoarea este deseori asociată cu regalitate, lux și putere.

Nuanțe de galben
Adesea legată de sentimente de bucurie, culoarea galben, în nuanțe pale sau puternice, ajută la evocarea optimismului și a bucuriei. Când purtăm această culoare caldă, îi atragem pe cei din jur, dar putem și ieși din zona noastră de confort.

Nuanțe de roz
Nu toate femeile agrează culoarea roz, chiar dacă, la o primă vedere, așa s-ar părea întrucât culoarea este asociată cu feminitatea. Anul acesta, nuanțele de roz înseamnă mai degrabă independență și putere. Pe podiumuri au fost prezente atât culorile pale, cât și cele țipătoare.

Negru
Multe femei gravitează în jurul acestei culori întrucât nu atrage atât de mult atenția, fiind o non-culoare care oferă siguranță. Sezonul acesta putem alege negrul lucios, reprezentat de pielea ecologică, paiete sau pietre strass. Când dorești să îți testezi puterea de convingere, să pari autoritară sau să participi la un eveniment fancy, poartă negrul. Va fi exact ceea ce îți dorești!

Nuanțe de albastru
Albastrul este, fără îndoială, este una dintre nuanțele preferate ale sezoanelor trecute și continuă să fie un element de bază pe podiumurile de modă din acest sezon. Nuanțele de albastru colbalt sau albastru royal s-au regăsit pe multe articole de îmbrăcăminte la marile case de modă. Culoarea te ajută să-ți limpezești gândurile și să te relaxezi. Deseori, culoarea albastru este asociată cu comunicarea, încrederea și siguranța. Ea ajută performanța cognitivă.

Nuanțe de maro
O nuanță deschisă de maro este alegerea ideală pentru trecerea la sezonul de toamnă. Maroul pământiu este adesea legat de noțiuni precum suport și fiabilitate. Atunci când este asociată cu albastru și verde, care înseamnă pământ și apă, o nuanță de maro te poate ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ.


Știai că ne poți vizita la magazinul nostru din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7? Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din noile colecții de toamnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora