top
0 Coşul meu

Colecția capsulă: Made for StarShinerS

Scris de: StarShinerS / 03.02.2022
Ce înseamnă o colecție capsulă?
O colecție capsulă este o colecție cu câteva piese esențiale, care nu se demodează niciodată și care pot fi îmbinate cu piese din colecțiile sezonale. Stilul acestei colecții capsulă este unul casual, deci poți integra piesele vestimentare speciale în ținute de zi cu zi. Ceea ce o face, în fapt, specială este faptul că articolele sunt personalizate cu logo-ul StarShinerS, imprimat sau brodat.

Colecția este marcată de simplitate. Are două cuvinte cheie: confortabil și chic. Articole vestimentare din bumbac sau materiale sintetice, confortabile și flatante, de înaltă calitate, cu ajutorul cărora îți vei putea crea look-uri care vor întoarce multe priviri. Piesele au o versatilitate care le permit să fie purtate atât în timpul sportului, cât și în ținute de zi cu zi.

Noile piese din această colecție au fost gândite atât pentru femeile cu figuri atletice, cât și pentru cele slabe sau cu forme rubensiene. Broderiile au fost create în atelierele noastre proprii, fapt cu care ne mândrim și mai mult. Nonculorile negru și alb sunt vedetele colecției - ele se pot integra ușor în orice garderobă. Armonia și echilibrul sunt definitorii. Minimalismul pieselor îți va permite oricând și exerciții de stil impresionante.

Hai să descoperi, deci, colecția personalizată StarShinerS.


Nu uita nici de agenda personalizată StarshinerS, ultra roz și chic, pe care o poți folosi și în anul curent.


Tu ce articol unic StarShinerS îți dorești în garderobă?
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora