top
0 Coşul meu

Rochii ideale pentru o cununie civilă primăvăratică! Go white!

Scris de: StarShinerS / 22.02.2022
Cu toate ne visăm în acel moment în care persoana iubită ne pune verigheta pe deget. Știm că va fi una dintre cele mai frumoase clipe din viața noastră și ne vizualizăm într-un cadru romantic perfect, la o cununie civilă de vis, căci, înainte de cea religioasă, este important să o planificăm pe cea civilă în cel mai mic detaliu.

Cununia civilă este un eveniment important și sofisticat, deopotrivă, întrucât trebuie să ne alegem vestimentația cu mare grijă și atenție. Viitoarele mirese trebuie să își aleagă rochia perfectă, în care să se simtă prințese, însă fără să exagereze prea mult, fiind un eveniment de zi. Ce purtăm, deci, pentru cununia civilă? Răspunsul este unul foarte simplu și fashionable: ne îmbrăcăm cu rochia care se potrivește cel mai bine primăverii, dar și care să ne pună în evidență toate atuurile. Ținuta este recomandat să fie cât mai promițătoare ca design și mai puțin împodobită cu aplicații din paiete sau sclipici.

Cel mai important este să alegi o rochie scurtă, fie până deasupra genunchiului, fie lungă până sub genunchi. Evită rochiile maxi, din tulle. O altă variantă ar fi rochia asimetrică, lungă în spate și scurtă în față. Pentru a-ți ușura munca, fiindcă știm cât de stresante pot fi pregătirile pentru un astfel de eveniment, ți-am pregătit câteva modele pe care să le iei în calcul atunci când îți alegi rochia pentru cununia civilă.

Rochia în cloș

Rochia tip creion

Rochia asimetrică

Rochia în culori finuțe

Dacă ești mai degrabă adepta pantalonilor, află că poți fi ultra elegantă într-un deux pieces în culoarea purității.

Dacă ți-e teamă de vreme, îți propunem un sacou perfect pentru această perioadă, ideal pentru ținutele elegante pentru cununie civilă.


Tu pe care ai purta-o la cununia civilă?
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora