top
0 Coşul meu

1 septembrie - Back to office

Scris de: StarShinerS / 02.09.2021
După luni în care ne-am tot îmbrăcat în haine sport, ultra confortabile în majoritatea zilelor în care am lucrat de acasă, ne pregătim de un nou sezon în care ne întoarcem la birou după vacanța bine meritată. Sigur că, la fel ca în oricare sezon, este necesar să ne actualizăm garderoba cu articole vestimentare noi, care să ne ridice apetitul de muncă.

Se spune că oamenii ar trebui să scape de hainele pe care nu le-au purtat de mai bine de doi ani de zile. În perioada de pandemie este clar că nu am atins prea multe articole vestimentare și cu siguranță fiecare dintre noi deținem haine care încă ne plac foarte mult. De aceea, regândește-ți ținutele office în așa fel încât să te bucuri de ele, chiar și în combinații mai casual. Asigură-te că garderoba ta de birou cuprinde doar articole confortabile, ușoare și super versatile. O garderobă perfectă înseamnă articole mai puține, însă super calitative.

Alege, deci, ținute impecabile la meeting-urile de business, la birou sau chiar și la un interviu. Pantalonii conici și cămașa sunt reprezintă cea mai clasică ținută pe care o poți purta zi de zi la birou. Adoptă un stil casual, dar nu prea casual. Renunță la jeans și, în locul lor, alege o pereche de pantaloni cu talie înaltă și croială dreaptă sau conică. Dacă ești mai îndrăzneață, poți alege și pantalonii evazați.


Rochiile sunt și ele o variantă ultra comodă, dar feminină în care ne putem petrece timpul la birou și la întâlniri.


Totodată, scapă de tot ceea ce este strâmt sau prea strâmt. Alege haine ușor relaxate, în care să te simți bine atunci când ești în mișcare de la o întâlnire la alta.

Investește în haine versatile, care pot fi purtate de-a lungul întregului sezon și pe care să le poți purta în combinații diferite, dar tot smart. Sacoul pare să fie cea mai bună investiție în zilele friguroase. Pentru birou, asortează-l cu rochii smart sau pantaloni la dungă.


Cămașa lejeră sau cea cambrată nu trebuie să îți lipsească defel din garderobă. Dacă ești mai friguroasă, alege un pulover elegant, cu nasturi mari. Asortează aceste piese vestimentare cu fuste conice pentru o ținută perfectă de birou.


Noile piese vestimentare din colecția office sunt perfecte pentru zilele lungi de la birou, numeroasele ședințe la care trebuie să participi, dar și iî cazul în care stilul tău este unul smart casual. Hai să descoperi întreaga colecție pe www.starshiners.ro.

Nu uita:
- StarShinerS te așteaptă, în fiecare vineri de la ora 12:00 cu o colecție NOUĂ, cu peste 100 de piese vestimentare noi, de sezon
- Stocul de vineri din colecția NOUĂ se epuizează rapid. Fii prima care are în dressing outfit-uri din colecția NOUĂ.
- Dacă ești din Oradea sau din împrejurimi, te așteptăm să ne faci o vizită în ShowRoom-ul StarShinerS din Palota, jud. Bihor
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora