top
0 Coşul meu

Bucură-te de sărbătoare! 24 ianuarie, Ziua Unirii

Scris de: StarShinerS / 25.01.2023
"Hai să dăm mână cu mână

Cei cu inima română,

Să-nvârtim hora frăției

Pe pământul României!"


Ziua de 24 Ianuarie, ziua Principatelor române, semnifică o zi importantă în frumoasa istorie a țării noastre. Moldova s-a unit cu Țara Românească, formând, astfel, un stat național unitar. Și fiindcă nouă ne place să sărbătorim, dorim să te invităm și pe tine să iei parte la cea mai frumoasă experiență de shopping, aceea de a achiziționa articole de îmbrăcăminte gândite și create în România.

Ai REDUCERI la toate brandurile românești, atât în ceea ce privește producția noastră proprie, cât și ale altor brand-uri românești, pe care am ales să le susținem întrucât credem cu tărie în calitatea ireproșabilă a articolelor confecționate cu atâta drag și măiestrie aici, la noi.

Brand StarShinerS


Brand PrettyGirl


Brand Artista


Brand Fofy


Brand Ana Radu


Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din toate colecțiile de iarnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora