top
0 Coşul meu

Trick or Treat: Ți-am pregătit super REDUCERI de Halloween!

Scris de: StarShinerS / 29.10.2021
Deși nici anul acesta nu o să ne bucurăm de petrecerile cu costume de Halloween, motivul de sărbătoare este acela că v-am pregătit REDUCERI de până la -80% la toate articolele de pe site, care să vă ofere o sesiune de shopping îngrozitor de atrăgătoare!

Ce este, de fapt, Halloween-ul?
Așa-zisa sărbătoare își are originile la celți. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși, în unele țări, datele variază. În Suedia, spre exemplu, este sărbătorită în prima sâmbătă din luna noiembrie. Numele provine din englezescul All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților.

Specific sărbătorii este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, mai peste tot în lume, copii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și merg din casă-n casă, spunând Trick or Treat? (Păcăleală sau Dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu îi dă dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

Halloween-ul a devenit o sărbătoare binecunoscută și la noi, care a fost preluată de multe popoare din lumea occidentală. Pentru cele mai multe magazine online, dar nu numai, reprezintă un motiv perfect pentru a lansa o campanie promoțională, cu super reduceri, de care să se bucure orice copil sau chiar adult. Așadar, la StarShinerS poți să îți achiziționezi articolele tale vestimentare preferate la prețuri mai mici pentru o perioadă limitată de timp. Adică vei putea beneficia de promoție tot weekend-ul!

Cele mai mici prețuri la articolele tale favorite
ROCHII DE LA 59,99 LEI

PANTALONI DE LA 59,99 LEI

BLUZE DE LA 29.99 LEI

FUSTE DE LA 59.99 LEI

GECI DE LA 129,99 LEI

MĂRIMI MARI DE LA 89,99 LEI

PALTOANE DE LA 169,99 LEI

PIELE ECOLOGICĂ DE LA 89,99 LEI

HAINE TRICOTATE DE LA 59,99 LEI

TRENINGURI DE LA 89,99 LEI

BEST DEALS DE LA 59.99

ARTICOLE SUB 100 DE LA 29.99

ROCHII DE OCAZIE DE LA 79,99 LEI

Spor la cumpărături!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora