top
0 Coşul meu

Donează sânge - o campanie susținută de STARSHINERS!

Scris de: StarShinerS / 22.10.2021
StarShinerS susține donarea de sânge! Astfel, ne-am alăturat campaniei Donează sânge informat, pregătit și fără bătăi de cap, o campanie inițiată de prietenii noștri BlooDoChallenge, un grup de tineri voluntari din Oradea, care și-au propus să informeze la nivel național despre nevoia mare de sânge cu care se confruntă centrele de transfuzie sanguină din țară. Lăudăm, așadar, această inițiativă și o susținem negreșit! Mereu am considerat că mobilizarea oamenilor, în orice domeniu sau circumstanțe, înseamnă succes garantat. "Donarea de sânge este un gest admirabil, un gest de responsabilitate socială pe care orice persoană ar trebui să și-l asume. Noi invităm atât angajații noștri, cât și membrii comunității noastre online, să doneze sânge, celule stem sau afereză și suntem încrezători că tot acest demers va însemna vieți salvate și timp petrecut alături de cei dragi. Misiunea noastră de a susține și a încuraja oamenii să doneze nu se va opri aici. Vom continua să facem bine în jurul nostru, încurajându-i pe toți ceilalți să salveze vieți prin donarea de sânge." Monica Muntean, CFO StarShinerS

Donarea de sânge este benefică atât donatorului, cât mai ales persoanelor suferinde de pe patul de spital. Chiar dacă pandemia ne impune distanțarea socială, este momentul să rămânem împreună solidari și responsabili. Criza medicală actuală trebuie gestionată cât mai bine cu putință, motiv pentru care îndemnăm fiecare persoană să se implice în acest demers de a merge și a dona sânge într-o perioadă în care nevoia este acută. Modul simbolic prin care BlooDooChallenge și partenerii săi vor le mulțumească tuturor donatorilor este de a le oferi puncte, pe care să le folosești prin ofertele partenerilor.

Ce ai de făcut?
Nimic mai simplu! Descarcă aplicația de pe oricare dintre sistemele de operare Android 5 și iOS 13 și înregistrează-te. Mergi să donezi, iar mai apoi, tot la centru de transfuzie sanguină, ceri generarea codului unic QR pentru a-ți înregistra donarea în aplicație și pentru a primi punctele.
Primeşti începând cu 40 de puncte odată cu fiecare donare de sânge sau afereză, iar pentru fiecare prieten invitat care și donează mai câştigi 5. Apoi folosești punctele primite inclusiv la StarShinerS. Punctele nu sunt transmisible.


Cum funcționeză, mai exact?
În momentul în care ai donat și ți-ai înregistrat ulterior donarea prin scanarea codului unic QR generat la centrul de centrul de transfuzie, primești 50 sau 40 de puncte pentru donarea de sânge ori 40 pentru cea de afereză în semn pentru gestul tău nobil.
Pentru a-ți consuma punctele adunate:
1. Îți alegi partenerul și oferta acestuia de care dorești să beneficiezi (în care te încadrezi pe baza punctelor) din lista regăsită în secțiunea "Parteneri".
2. Accesezi oferta la locația partenerului
2.1. Sau îți rezervi un cod de reducere corespunzător ofertei alese pe care-l vei putea folosi online mai tarziu pe site-ul partenerului.
3. Punctele sunt transferate către partener.
4. Te bucuri de avantajul obținut.
La StarShinerS primești 20% reducere la orice articol care nu se află în promoție.

Ce alte beneficii mai ai?
- Satisfacția gestului altruist
- 1 zi liberă, ziua donării - în cazul angajaților cu carte de muncă
- Atribuirea (la cerere) a 7 tichete valorice, ca recompensă biologică
- Regenerarea sângelui induce o stare de bine fizic și mental cu totul aparte

BlooDooChallenge - aplicația care salvează vieți!
Cu ajutorul acestei aplicații, centrele de transfuzie sanguină te va informa, prin notificări, când este deficit pe grupa ta de sânge, în orașul tău, astfel te poți organiza din timp pentru o donare de sânge. Aplicația îți oferă un istoric al donărilor pe care le-ai făcut și îți indică în cât timp poți să donezi din nou.Nu uita: O singură unitate de sânge donat poate salva până la 3 vieţi. Donarea de sânge înseamnă șansa la viață a acelora care se află între viață și moarte. Fii erou și alătură-te și tu campaniei noastre! Condiţiile şi informațiile pentru donatori ni le poți solicita oricând la numărul de telefon +40753 355 355 sau pe email la info@starshiners.com.

StarShinerS îți mulțumește din inimă!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora