top
0 Coşul meu

Te vrem în ținute StarShinerS!

Scris de: StarShinerS / 24.03.2022
Te-ai gândit vreodată cum e să pozezi pe coeprta unei reviste sau să apari pe unul dintre cele mai cunoscute site-ul online din țara ta? Ei bine, StarShinerS te vrea pe pagina principală a site-ului, pentru a fi admirată de întreaga țară.

Proiectul acesta ambițios durează deja de ceva timp, iar noi suntem încântați de dorința clientelor noastre de a-și etala outfit-urile perfecte chiar la noi pe site. #WearingStarShinerS este despre tine, femeia puternică și perfectă, pe care o admiră toți ... și toate. Ținem foarte mult la legătura pe care o putem crea cu fiecare dintre clientele noastre prin faptul că ne oferim reciproc lucruri de care să ne bucurăm.

Nu trebuie să fii 90-60-90 ca să pozezi pentru noi. Indiferent de statură sau măsurători, noi te vrem pe site-ul nostru. Acesta este un alt mod de a arăta și persoanelor indecise faptul că articolele noastre arată la fel de bine pe oricine. Spunem nu filtrelor, nu retușurilor exagerate și nu pozelor prelucrate!

Fă-ți curaj, pozează-ți ținutele StarShiners preferate și trimite-ne poza ta pe adresa de email info@starshiners.com. Convinge-ți mama, surorile, prietenele să se alăture și lasați-vă admirate cu adevărat!

BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora