top
0 Coşul meu

Află cum poți să devii ambasadoarea StarShinerS

Scris de: StarShinerS / 07.05.2021
Proiectul cel mai îndrăzneț al companiei noastre te poate ajuta și pe tine să devii Ambasadoarea noastră. De ce? În primul rând, ne dorim să devenim din ce în ce mai apropiate de voi și să păstrăm legături puternice. Apoi, a fost gțndit pentru ca voi să vă simțiți și mai în siguranță atunci când comandați articole online, să vă convingeți de produsele noastre, chiar și atunci când nu sunt pozate pe manechine cu masuratori 90-60-90. Să vizualizați culorile reale, croiurile ce pun mereu în evidență formele feminine. Vrem să vă convingem că articolele noastre sunt cele mai frumoase, atât în pozele din studio, cât și pozate de voi, cu aparate și device-uri simple, fără lumini spectaculoase și fără retușuri.#WearingStarShinerS este despre TINE, despre cum poți să devii mini-ambasadoarea StarShinerS, alături de frumoasa Gina Pistol.


Ce ai de făcut? Nimic mai simplu: achiziționează orice articol de pe site-ul nostru, pozeză-te în ținutele tale preferate StarShinerS, chiar și selfie-uri, și trimite-ne pozele pe info@starshiners.com. Ne vom asigura că toată lumea te va admira în colecțiile noastre. Nu trebuie să fii 90-60-90 ca să pozezi pentru noi. Indiferent de statură sau măsurători, noi te vrem pe site-ul nostru. Acesta este un alt mod de a arăta și persoanelor mai sceptice faptul că articolele noastre arată la fel de bine live, fără poze prelucrate, precum arată în pozele de studio. Ce zici? Ți-am stârnit interesul?

Adu-ți și prietena și / sau prietenele, povestește-le de noi și veți apărea amândouă pe site-ul nostru, la sectiunea #WearingStarShinerS .

Fă-ți curaj, anul acesta simte-te frumoasă și admirată fiindcă meriți!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora