top
0 Coşul meu

De Mărțișor, bucură-te de REDUCERI!

Scris de: StarShinerS / 02.03.2023
Cum poți începe mai frumos primăvara decât ... cu REDUCERI? Azi este 1 Martie, prima zi de primăvară. Toate femeile primesc mărțișoare și flori și se bucură de atenția celor din jur, în special a partenerilor lor. În luna martie, supranumită și luna femeii, StarShinerS ți-a pregătit reduceri la toate articolele de pe site.

Ce știm despre mărțișor?
Se spune că mărțișoarele aduc noroc și fericire. Acesta este confecționat din două fire de lână sau mătase răsucite, unul alb şi unul roşu, de care se prinde un obiect artizanal, pentru a fi dăruit doamnelor și domnișoarelor în prima zi de primăvară calendaristică, care obișnuiesc să îl poarte agățat în piept. O altă variantă de mărțişor autentic presupune ca șnurul bicolor să fie decorat la capete cu câte un ciucur: unul alb, sub forma unei reprezentări antropomorfe masculine, și unul roșu, sub forma unei siluete feminine.

StarShinerS îți oferă un altfel de mărțisor, mai exact REDUCERI la toate articolele de pe site. Pentru a beneficia de reducere, folosește codul special MARTIE10 la finalizarea comenzii. Campania este valabilă online și în magazin până în 8 martie. Tu cum îți pregătești garderoba de primăvară?

Rochii


Bluze


Fuste


Sacouri


Rochii


STARSHINERS ÎȚI UREAZĂ O PRIMĂVARA DE POVESTE!

Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site lansate în cele mai recente colecții de primăvară. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora