top
0 Coşul meu

Ținute colorate pentru o vară incendiară

Scris de: StarShinerS / 04.07.2022
Vara aceasta este despre ... CULORI! In sezonul cald, este esențial să ne creăm o garderobă veselă, colorată, cu articole vestimentare pe care să le purtăm în ținute felurite și care să rămână mereu în tendințe.

Albastru, roz, galben și verde sunt culorile cele mai prezente pe podiumurile de modă pentru vara 2022. Fie că discutăm despre rochii, bluze sau fuste, aceste patru culori nu trebuie si îți lipsească din garderobă. Dacă te declari fan al acestor nuanțe, vara aceasta este a ta. De la nuanțe de pastel la culori puternice și vii, cele patru culori în tendințe din acest sezon te vor ajuta să ai o garderobă-curcubeu, care te va face să zâmbești garantat.

Perioada griului și a negrului a apus, pentru moment, iar acum este timpul să îți reevaluezi garderoba și să îți creezi outfit-uri pline de culoare. Designerii naționali și internaționali te încurajează să îmbrățișezi hainele în culori vii, care te ajută inclusiv cu starea de spirit și care readuc distracția pe primul loc. Dar, așa cum spuneam, nu trebuie să alegi doar culorile vii, culorile pastel fiind și ele la mare căutare. Pentru cele mai clasice dintre noi, culoarea alb rămâne principala alegere și, deci, ar trebui să o adaugi printre articolele esențiale din dressing-ul tău.

Atunci când alegi ce culori să adopți vara aceasta, primul lucru la care trebuie să te gândești este ce ți se potrivește ție personal înainte de a face orice investiție în garderoba ta. Așadar, este importantă, în primul rând, culoarea pielii tale și contrastul dintre culoarea ochilor și a părului. Toată lumea poate purta orice culoare, contează doar subtonul, profunzimea și claritatea unei nuanțe.

Ținute albastre
Așa cum ne-am obișnuit deja, nuanțele de albastru nu pot lipsi din lista culorilor fiecărui sezon cald. Este o culoare foarte ușor de inclus în diferite combinații cromatice. Se spune că tonurile reci precum albastru au un efect calmant. Nuanțele puternice de albastru reprezintă autoritate, dar cu aer calm și încrezător.

Ținute roz
Nuanțele sof de roz sunt ultra feminine, la fel si cele puternice. Culoarea arată perfect cu orice tip de nuanță de păr, așadar experimentează ținute de tot felul. Indrăzniți să purtați color-blocking cu alte culori puternice pentru un look grafic. Sau completați-vă ținuta simplă cu o pereche de pantofi sau accesorii fuchsia. Culoarea roz transmite încredere și energie.

Ținute galbene
O culoare plină de vitalitate, aceasta arată perfect pe pielea bronzată. Galbenul oferă speranță și fericire. Este cunoscută drept cea mai creativă nuanță. Poart-o în combinație cu verde sau violet pentru un look mai puțin comun!

Ținute verzi
Când vine vorba de nuanțe de verde, culoarea vibrantă Kermit merită atenția ta. Se potrivește perfect mai ales pentru roșcate. Această nuanță este culoarea naturii și, prin urmare, generează un sentiment de calm, seninătate și ajută la reducerea anxietății. Arată superb atunci când o combini cu roz fuchsia sau atenuat cu alte nuanțe de verde.


Dacă ești din zona noastră, te invităm să ne vizitezi pe strada Câmpului numărul 7, unde poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00-18.00 și sâmbăta, începând cu ora 10.00 până la 18.00. Te așteptăm cu drag!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora