top
0 Coşul meu

Iarna 2023 se tratează cu ... rochii în culori vii!

Scris de: StarShinerS / 20.01.2023
Meteorologii spun că ziua de ieri a fost cea mai caldă pentru această perioadă din toată istoria. Ei bine, iarna aceasta este categoric una atipică, cu temperaturi mai mari decât cele uzuale, iar acest lucru nu face decât să ne bucure. Fiecare zi cu soare presupune și o ținută vie, care să fie perfectă pentru ceea ce experimentăm dpdv al vremii. Soare afară, soare în suflet, soare ... pe noi.

Am mai auzit că, în general, culorile vii influențează sănătatea. S-au realizat multe studii asupra psihicului uman, care au reușit să scoată în evidență importanța culorilor în viețile noastre. Culorile naturii înconjurătoare, a vestimentației, a spațiilor în care trăim sau muncim ne influențează dispoziția și comportamentul fără să ne dăm seama, de cele mai multe ori. Culorile pot să preschimbe un sentiment de tristețe în bucurie, prin simpla lor prezență, în special în vestimentația aleasă.

Astfel, StarShinerS îți propune două dintre cele mai căutate modele de rochii din colecțiile actuale, care să îți ofere o stare de super bine și care să se potrivească cu vremea bună de afară. Nu uita să le asortezi cu un palton lung, în culoare uni și o pereche de cizme peste genunchi sau botine cu toc. Outfit-ul tău va străluci! Profită și de prețurile mici, reduse, ale acestor modele și colorează-ți garderoba de iarnă.

Rochie în culoarea roz fuchsiaRozul exprimă tinerețe, fericire, fiind o culoare preferată de către persoanele romantice, talentate, cuceritori în conversații. Dacă apare frecvent în vestimentație, denotă imaturitate, în sensul bun, mai precis dorința de a copilări, de a retrăi bucuria tinereții. Culoarea roz, indiferent că discutăm despre roz pal sau fuchsia, are proprietăți calmante și relaxante. Îți creează, la locul de muncă, o ambianță optimistă, iar în rest, una odihnitoare.

Rochie în culoarea galbenÎmbrăcămintea de culoare galbenă este indicată pentru a întări și a dinamiza nervii și creierul, fiind super potrivită în spațiul de la muncă, influențând, așadar, capacitatea de concentrare, mobilizare și vigilență. Persoanele care preferă această culoare sunt optimiști, originali, creativi și spirituali. Mai mult decât atât, ele adoră provocările și sunt prieteni pe care se poate conta. Este considerată cea mai veselă culoare din tot spectrul, ea stimulând trăirea unor sentimente pozitive, precum: optimismul, cutezanța, tendința de autodepășire, stăpânirea de sine, generozitatea.

Pe tine care dintre culorile de mai sus te reprezintă?

Dacă ești din zona noastră, ne poți vizita la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din toate colecțiile de iarnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora