top
0 Coşul meu

Cum purtăm pantalonii albi în sezonul cald

Scris de: StarShinerS / 08.06.2021
Nimic nu ne duce cu gândul la vară decât hainele albe. Există, însă, o multitudine de persoane care s-au îndepărtat de pantalonii albi prea mult timp, pe bună dreptate. De ce? În primul rând, petele sunt inevitabile și de așteptat. Atunci când alegem să purtăm haine albe ne asumăm, în numele modei, și faptul că acestea se pot murdări rapid, în special pantalonii.

Cu toate acestea, nu vă dați înapoi de la achiziționarea lor, jeanșii albi și tricourile lejere albe sunt super chic pentru această perioadă a anului, dar nu numai, așa cum au demonstrat și show-urile de fashion pentru toamnă / iarnă 2021.

Unul dintre sfaturile specialiștilor este să renuntați să combinați blugii albi cu topuri colorate. Mai degrabă, încercați să alăturați blugilor albi bluze în culori neutre de bej, ecru.


Atunci când îi purtăm cu o geacă neagră sau un sacou, ținuta devine de seară. Nu accesorizați prea mult, folosiți o pereche de ochelari de soare tip vizieră.


Pantalonii evazați sunt un must-have al sezonului. Atenția trebuie concentrată, atunci când alegem acest tip de pantaloni, pe încălțăminte. Cizmele pătrate rămân o alegere clasică. Pentru un look office, alege vestiții stiletto.


Tot la birou, poți alege un costum all white, cu pantaloni si sacou.


Pantalonii lejeri sunt o altă piesă de rezistență vara aceasta. Încearcă combinațiile cu culori pastel, de vară sau ceva mai colorat.


Vă încurajez să îndrăzniți, hainele din denim sunt cu siguranță o investiție demnă.

BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora