top
0 Coşul meu

Colecția de toamnă este AICI!

Scris de: StarShinerS / 27.08.2021
Vara nu este gata incă, dar, pentru toamna 2021, tendințele sunt din cele mai creative și versatile. În mod tradițional, lunile reci și mai întunecate presupun petrecerea unei părți mari din timp acasă, la adăpost, însă credem că ne-am săturat de acest lucru cu toții. Zilele mai scurte și temepraturile scăzute sunt un prilej de a ne îmrăca în cele mai confortabile ținute de casă, cuibăriți la focul din șemineu sau în ținute groase, în care să ne bucurăm de o plimbare rapidă.

Tendințele din această toamnă sunt multe mai vibrante decât în oricare sezon de toamnă din ultimii ani. Designerii doresc să exprime optimism și să ofere culoare prin modă tuturor femeilor, în acest caz, dar nu numai. Vom avea parte de paiete, pene, volănașe, nelipsitele tricotaje artizanale, geci din denim și fâș subțire. Denimul și pielea ecologică sunt din nou vedetele sezonlui.

Așa cum am discutat și la început de an, anumite culori au puterea de a-ți schimba în bine starea de spirit și de a-și ridica moralul. De aceea, vom merge pe acelși princiupiu și toamna aceasta, astfel că vei regăsi în colecțiile de toamnă culori dense, saturate, care îți vor oferi multă energie. Carourile, imprimeul animalier, tonurile de roz sunt câteva dintre tendințele toamnei după care vă puteți orienta deja.

Vestelesunt din nou foarte promovate pe podiumurile de modă pentru toamna aceasta. Super versatile, acestea se pot purta atât în ținute de zi, cât și în cele de seară, atunci când te pregătești de o cină romantică, spre exemplu.


Gecile din fâș subțire și cele din piele ecologică își continiă drumul prin modă. Cele din fâș au un stil casual, căruia i se adaugă o tentă romantică, glam, datorită accesorizării lor cu perle. Pielea eologică și sustenabilăeste și ea un pilon de susținere al modei din acest sezon.


Denim-ul a ajuns să fie purtat din cap până în picioare. Asortată cu cizme tip cowboy, vei ieși cu siguranță în evindeță prin atitudinea pe care însăși denim-ul o evocă.


Nuanțele de roz deschis continuă să se poarte și toamna aceasta. La fel și dantela, unul dintre cele mai apreciate și delicate materiale.

Carourile au revenit și ele în forță, mai ales în rândul adolescentelor.


Tricoturile sunt cele mai așteptate piese vestimentare ale sezonului. Ele ne vor ține de cald tot sezonul, fie că apelăm la rochii, fie la bluze în combinație cu jeans.


Credeam că moda sezonului acestuia va însemna, într-un cuvânt, distracție. Haine sport din catifea și pluș, rochii glam, umeri goi și bufanți - toate acestea vor face din outfit-urile noastre adevărate opere de artă. Paietele vor exprima opulență, indiferent că vorbim de rochii, pardesie sau topuri.

Ținutele de birou au fost și ele actualizate cu diferite piese vestimentare elegante, în care cu siguranță vei avea succes la orce ședință sau întâlnire de afaceri. Nu te vei plictisi de combinațiile cu fuste sau pantaloni. Imprimeurile vor stărni interesul și admirația oricărei persoane cu care te vei întâlni.

În ceea ce privește accesoriile, alege genți rotunde, perfect circulare, indiferent de materialul ales.

Adaugă, deci, garderobei tale piesele esențiale pentru acest sezon și nu uita că te așteptăm cu cele mai frumoase articole, cu colecții noi în fiecare vineri, începând cu ora 12.00.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora