top
0 Coşul meu

WINTER SALE IS HERE! Prinde reducerile de sezon!

Scris de: StarShinerS / 03.01.2023
Iată-ne ajunși în cea de-a doua zi a Noului An. Vremea din aceste zile a fost perfectă pentru plimbări, ieșiri și admirat luminițele care împânzesc orașul. Voi ce planuri ați avut? Cum ați petrecut Noaptea dintre An? Care sunt rezoluțiile voastre de Anul Nou? Vă dorim să vi se îndeplinească fiecare dorință și nu renunțați până nu ajungeți acolo.

2023 a început în forță și la StarShinerS, astfel că ți-am pregătit REDUCERI pe bune la articole de sezon. Reîntregește-ți garderoba cu piesele vestimentare favorite, acum reduse cu până la - 70%.

După multele cheltuieli avute în această perioadă, dar și fiindcă am avut grijă de cei din jur, este momentul să ai grijă și de tine. Și cum poți face acest lucru decât ... prin shopping! Cu toate de dorim țoale noi în Noul An, să ne schimbăm garderoba sau să o actualizăm cu articolele preferate din colecțiile actuale. Așadar, alege dintre modele versatile de rochii, geci, sacouri, bluze și multe altele.

În continuare, ne dorim să oferim clientelor noastre fidele și noi experiențe de shopping extraordinare, prin care să vă bucurați de articole de calitate, confecționate în România, dar nu numai. Susținem necondiționat producția românească de calitate și vă mulțumim fiecăreia dintre voi pentru implicare și fidelitate.

Comandă acum pentru a te bucura de prețuri mai mici. Vizitează-ne online la orice oră și zi a săptămânii sau, dacă ești din zona noastră, vino la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7. Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din toate colecțiile de iarnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora