top
0 Coşul meu

Care sunt culorile anului 2021

Scris de: StarShinerS / 31.03.2021
Cum va arăta garderoba noastă anul acesta? Care este cromatica 2021? Vă propun să ne alineăm trendurilor și să urmăm cu strictețe sfaturile specialiștilor.

Anul acesta, institutul Pantone a decis: GRIUL și GALBENUL sunt culorile anului 2021, culori ce au surclasat albastrul lui 2020.

pantone 2021


Care a fost ideea în spatele alegerii acestor două culori? în fiecare an, specialiștii de la Institutul Pantone propun o teză asupra căreia se reflectă pentru a stabili care va fi culoarea specifică anul ce urmează. Se acordă o atenție sporită procesului de alegere, se călătorește peste tot în lume pentru a vedea diferite detalii precum țara care va fi gazda evenimentelor sportive mondiale sau ce tonuri rezonează cu podiumurile internaționale. Mai mult decât atât, cei de la Institutul Pantone vor avea în vedere evenimentele socio-econimice din lume pentru a fi atenți la nevoile publicului.

De ce galben și gri?
Anul acesta a fost, pe scurt, despre colectivitate. A devenit extrem de clar cât este de importantă și necesară este apropierea, conexiunea noastră cu ceilalți oameni. De aici și ideea îmbinării celor două culori, care se potrivesc atât de bine!

Ultimate GreyAceastă culoare este despre putere și rezistență. Gri denotă tărie, ceva de care te poți agăța, care va fi mereu acolo pentru tine. Există, de asemenea, o asociere directă cu moda. Oamenii s-au îmbrăcat în trening gri, nu? Evident că nu vom trăi toată viață în el, dar ideea este că am învățat să fim OK cu el și ceea ce a exprimat el în anul 2020.

Illuminating YellowCuloarea galben va fi invariabil legată de soare. Pentru majoritatea oamenilor, încă de când erau copii, galbenul înseamnă speranță, pozitivitate. Întotdeauna oferă acel sentiment de speranță, care este esențial pentru spiritul uman.

Cuplarea celor două culori se referă, în cele din urmă, la unitate. Cu răbdare și pozitivism va fi bine!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora