top
0 Coşul meu

Carouri pentru orice stil și ocazie

Scris de: StarShinerS / 05.05.2021
Primăvara aceasta ne concentrăm mai mult pe acele carouri mici, drăguțe, cunoscute sub numele de "gingham". Termenul derivă, în fapt, din cuvântul malaysian genngham, care înseamnă "separat" sau "întredeschis" și se referă la bumbacul cu dungi țesut originar din Asia de Sud-Est. De-a lungul anilor, pe măsură ce a fost importatî în Europa și apoi produsă în fabricile britanice inspirate din carouri și tartane scoțiene, dunga a evoluat în carou, iar lumea nu a mai privit înapoi de atunci.

Acum, umilele carouri au evoluat de la simplul imprimeu de picnic și de uniformă la articole pentru orice stil vestimentar si eveniment al zilei sau al serii. Și ce modalitate de a sărbători primăvara și al ei soare timid decât prin carouri?

Poți opta pentru tot felul de piese imprimate cu aceste carouri: pijamale, papuci, genți și, desigur, haine de stradă sau mai elegante, pe care le poți îmbrăca la birou sau la un eveniment de zi.

Rochii în carouri


Cămăși în carouri


Pardesie în carouri


Sacouri și fuste în carouri


Nu evita carourile de teama unor combinații greșite! Pentru a fi sigură că nu dai greș, combină o piesă vestimentară în carouri cu o alta sau alte piese vestimentare simple, în nuanțe neutre sau într-una dintre culorile ce se regăsesc deja în imprimeu.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora