top
0 Coşul meu

Cum ne îmbrăcăm de Sărbătoare?

Scris de: StarShinerS / 21.06.2021
Astăzi sărbătorim Rusaliile, sărbătoare mare pentru ortodocși și greco-catolici, care marchează Cincizecimea sau Pogorârea Sfântului Duh peste sfinţii apostoli. Această sărbătoare este cunoscută în popor și ca „Duminica Mare”, ocazie cu care se încheie ciclul pascal: Învierea, Înălţarea şi Pogorârea Duhului Sfânt.

Avem, așadar, motive întemeiate să ne reînnoim garderoba cu o serie de piese vestimenare, pe care le poti purta in functie de modul în care alegi sa iti petreci aceste zile sărbătoare.

Daca alegi să mergi la munte sau chiar la mare, pe litoral, într-un mini city break sau dacă alegi să petreci aceste zile în familie, poți opta fără grija pentru una dintre ținutele propuse, care îi va fermeca pe cei din jurul tău!

Ia cu motive florale românești. Una dintre cele mai apreciate piese din garderoba oricărei românce: ia! Aceasta face parte din portul nostru național și, în ultimii ani, ia clasică a fost adaptată pieselor moderne.

Cu ce asortăm ia? Ai o multitudine de opțiuni vestimentare pe care le poți constui în jurul acestei piese vestimentare! Poți purta ia cu o pereche de skinny jeans, o pereche de pantaloni capri sau cu o fustă din piele. La căldurile de afară, optează chiar și pentru jeans-ii scurți. În plus, bumbacul din care sunt confecționate iile noastre vor lăsa pielea să respire și îți vor crea un confort sporit!


Fuste conice sau în cloș, simple sau imprimate. În sfărșit putem purta fustele mult dorite! În combinații cu bluze și cămăși lejere, vaporoase, alege-o pe cea în care te vei simți confortabil. Poți asorta inclusiv ia cu una dintre fustele de mai jos. Ținuta este grozavă pentru o cină în familie sau o ieșire la plimbare în aceste zile de sărbătoare!Rochii cu motive florale. Nu ne dezicem nici cu această ocazie de imprimeurile cele mai apreciate de către toate doamnele, imprimeurile florale. În funcție de preferințe și gusturi, poți opta pentru imprimeurile florale mari, colorate sau pentru cele mai cuminți, simple, dar în ton cu tendințele vestimentare.
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora