top
0 Coşul meu

De ziua României, alege brand-urile românești. Alege StarShinerS.ro!

Scris de: StarShinerS / 01.12.2022
La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!

De 1 Decembrie, ziua României, te invităm să sărbătorești românește! În stilul clasic, cu mâncare tradițională, în familie, cu tradițiile din moși-strămoși, dar și susținând producția românească. Mereu am spus-o și continuăm să o facem: Iubim brand-urile românești, iubim și apreciem producția românească, iar acest lucru se poate vedea în calitatea produselor, în determinarea celor care lucrează în fiecare zi pentru ca tu să te bucuri de colecții noi în fiecare săptămână, în modul în care am creat această legătură frumoasă cu clientele noastre.

Este important să ne mândrim cu cine suntem, cu țara noastră, cu brand-urile românești, dar și cu oamenii care lucrează pentru ele, oameni simpli, cu viziune și super dedicați, care își doresc să îmbrace bine toate doamnele din țară și nu numai. Ne-am dorit să fim cunoscuți peste tot în lume, iar prezența noastră de peste 14 ani pe piața românească și internațională ne recomandă ca fiind alegerea perfectă.

Brand-ul românesc StarShinerS și-a propus, încă de la început, să ofere o experiență de shopping extraordinară oricărei femei, chiar și celei mai pretențioase. Pe parcursul celor 14 ani am crescut, ne-am maturizat, ajungând să fim recunoscuți în întreaga lume, iar acest lucru nu poate decât să ne facă să ne simțim extrem de mândri. Vă mulțumim tuturor pentru susținerea voastră, pentru căldura cu care ne primiți mereu în casele voastre prin faptul că alegeți să achiziționați articolele noastre.

Pe lângă brand-ul propriu, StarShinerS.ro susține și alte brand-uri românești consacrate deja, precum PrettyGirl, Fofy, Artista și Ana Radu. Ne mândrim că ii avem prezenți pe site și vă dorim tuturor să vă bucurați de fiecare articol vestimentar confecționat cu drag de mâini românești.

Îți propunem câteva ținute 100% românești, din colecția nouă, pe care să le porți în decembrie.

StarShinerS


PrettyGirl


Artista


Fofy


Prelungim Black Friday! Încă poți profita de prețuri reduse la toate articolele de pe site, așadar vizitează-ne online sau, dacă ești din zona noastră, la magazinul StarShinerS din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7? Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din toate colecțiile de iarnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora