top
0 Coşul meu

Hot in tricot?

Scris de: StarShinerS / 29.10.2022
Cea mai răspândită, dar și logică tendință care revine mereu și mereu în sezonul rece este tricotul. Articolele vestimentare din tricot sunt ideale pentru vremea de afară datorită proprietăților pe care le are și care păstrează confortul termic dorit.

Ce este tricotul?
Tricotul este un produs textil, format din ochiuri legate între ele, dispuse sub formă de șiruri şi rânduri. Tricotul se obține pe cale mecanică, fie prin buclarea succesivă a unuia sau mai multor fire alimentate în paralel (tricotarea pe direcție transversală), caz în care se formează tricotul din bătătură, fie prin buclarea simultană a unuia sau mai multor sisteme de fire de urzeală (tricotarea pe direcţie longitudinală), când se obține tricotul din urzeală.

Tricotul este super versatil și poate fi îmbrăcat în diverse ținute, de la elegante la casual sau chiar sport. Sezonul acesta, denumit sugestiv și sweater weather, designerii ne propun haine practice și comode din tricot. Din garderoba ta de toamnă / iarnă nu trebuie să îți lipsească nici vestitele pulovere și bluze, dar nici rochiile ultra feminine, în diferite croiuri și culori, considerate cele mai elegante piese din tricot.

Tricotul nu mai reprezintă acum bunicuța care croșeta diferite piese vestimentare sau accesorii precum căciuli și mănuși, iar stilurile îndrăznețe au început să placă tot mai multor femei, tocmai datorită versatilității lor și a confortului atât termic, cât și libertatea în mișcare.

Deci, Hot în tricot? Cu siguranță! Urmărește propunerile noastre și alege-ți preferatele.

Rochii din tricot


Pulovere și bluze din tricot


Cardigane din tricot


Cum se întreține tricotul?
La fel ca și în cazul oricăror articole vestimentare, pentru o viață cât mai lungă a articolelor din tricot, trebuie să urmezi cu strictețe instrucțiunile de utilizare de pe eticheta interioară. Primul aspect, însă, este că hainele din tricot trebuie întoarse pe dos înainte de a le spăla. Apoi este recomandată folosirea unui detergent lichid special pentru lână sau mătase. Hainele din tricot nu trebuie stoarse. După ce le-ai spălat, așează-le pe verticală, și nu pe umeraș, pentru a nu-și pierde forma. Uită de fierul de călcat, tricotul nu necesită călcare.

Știai că ne poți vizita la magazinul nostru din Palota, județul Bihor, strada Câmpului numărul 7? Aici poți proba oricare dintre articolele tale favorite de pe site, din noile colecții de toamnă. Ne găsești aici de luni până vineri, între orele 08.00 - 18.00 și inclusiv sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00. Te așteptăm cu drag, indiferent din ce parte a țării ești!

Sursă foto: google.com, starshiners.ro
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora