top
0 Coşul meu

CUSTOM MADE PRINT - Imprimeuri Unicat exclusiv în colecțiile StarShinerS

Scris de: StarShinerS / 18.05.2021
Colecțiile StarShinerS sunt unice prin definiție, însă ce le face cu adevărat speciale sunt creațiile proprii pe care ne punem în totalitate amprenta. Cum facem asta? Printr-o tehnologie avansată și tenacitatea unor designeri de top, ai noștri, desigur. Toate acestea pentru a dezvolta propria producție și a oferi clientelor noastre cele mai frumoase piese vestimentare.


Cum realizăm imprimeurile unicat?
Procesul implică mai multe departamente și este destul de migălos. Povestea începe de la Departamentul de Creație și Design, care pregătește imprimeul. Acesta din urmă se imprimă ulterior pe o hârtie specială cu o presă și mai specială. Într-un final, hârtia nou imprimată se pune peste material și, cu o altă mașinărie ingenioasă, acesta trece direct pe materialul calitativ cu care deja v-ați obișnuit deja la produsele StarShinerS.

În ceea ce privește modalitățile de întreținere, acestea sunt cele standard, iar dacă urmezi cu strictețe informațiile de pe eticheta, imprimeul nu se va lua la purtare și nu se va decolora la spălări.

De ce e unic rezultatul?
Îți garantăm unicitatea imprimeurilor StarShinerS, același imprimeu nu vei mai găsi în altă parte întrucât este Custom Made adică realizat la comanda designer-ului nostru.
Hai să vezi ce ți-am pregătit și alege-ți PRINTUL FAVORIT!


BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora