top
0 Coşul meu

Be Fancy: Imprimeuri Unice chic în colecția nouă de primăvară

Scris de: StarShinerS / 07.02.2022
În fiecare sezon al fiecărui an lansăm colecții cu piese vestimentare unice, iar unicitatea constă, în primul rând, în imprimeurile pe care designer-ii noștri le crează special pentru femeia elegantă, plină de încredere în ea și în stilu-i propriu. Sezonul de primăvară nu face nicio excepție de la regulă, așa încât piese vestimentare chic, imprimate și adorate au fost create pentru a te bucura de ele, indiferent care este locul în care dorești să le porți.

De ce imprimeuri UNICE?
Același imprimeu nu mai găsești în nicio altă parte deoarece este Custom made, adică realizat la comanda designer-ului StarShinerS. Rezultatul se vede în creațiile care se pot achiziționa doar pe StarShinerS.ro. Imprimeurile vii, puternice, pline de culoare sunt în topul preferințelor noastre. Ele se potrivesc mănusă cu femeia blândă, dar puternică, energică și feminină, plină de farmec, planuri și țeluri. Imprimeuri florale si grafice, broderii, toate sunt gândite, create pe foaie și puse în practică pentru ca tu să te bucuri de cele mai multe complimente venite din partea celor din jurul tău.

Dacă anul trecut am creat imprimeuri care să ne ducă într-un spațiu de calm, din cauza pandemiei, anul acesta suntem gata să contrabalansăm cu mprimeuri care emană bucuria de a fi din nou împreună. Culori vibrante, care să îți confere o stare de foarte bine, pe care să o simți fie că ești la birou sau în timpul liber, la cină sau la o petrecere restrânsă. Pe măsură ce ne îndreptăm spre primăvară, este normal să spunem că imprimeurile florale sunt cele mai răspândite. Dar acest lucru nu înseamnă că ne oprim aici. Imprimeul marble este și el în top, alături de linii și dungi.
Fii unică în imprimeurile noastre custom made

Care model de imprimeu unic este preferatul tău?
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora