top
0 Coşul meu

Iubim brandurile românești de calitate! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Scris de: StarShinerS / 02.12.2021
Despre ziua de 1 DECEMRBIE știe tot românul: marchează un moment important din istoria noastră, cel în care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918. Ce bucurie! Haideți să sărbătorim, deci, românește!

De aceea iubim brandurile românești: sunt ale noastre, pentru ele muncesc oameni ca tine, super harnici și dedicați. Din mâinile lor ies haine perfecte, pline de dragoste pentru frumos. Te incurajez, așadar, să susții munca românilor din țara ta și economia țării tale, să apreciezi dedicarea noastră, a tuturor. Noi susținem brand-uri românești de calitate, în a căror producție credem enorm, de aceea promovăm și alte brand-uri românești cu care colaborăm de atâția ani.

De aproape 14 ani suntem prezenți în mediul online (și offline, până înainte de pandemie - dar ne revenim) prin magazinul online, care îți stă la dispoziție 24/24, 7/7. Am crescut, ne-am maturizat, astfel că brand-ul nostru este atât de apreciat atât în România, cât și în afara ei. Sigur că în continuare ne dorim să evoluăm, să creștem din ce în ce mai mult și îți garantăm că facem tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Deja ne cunoști și știi cât de mult investim în oferirea unei experiențe extraordinare de shopping, care să te aducă pe culmile plăcerii atunci când comanda a fost confirmată și când,în sfârșit, poți atinge materialele calitative și articolele vestimentare create cu atâta drag! Știi doar, WE LOVE TO DRESS YOU!
Hai să descoperi colecțiile noastre, dar și ale celorlalte brand-uri colaboratoare!
StarShinerS


PrettyGirl


Artista


FofyLa mulți ani, dragi români!

La mulți Ani România, țara noastră dragă! Suntem mândri că am ajuns să etichetăm haine cu brandul StarShinerS!Fii mândră de România și de lucrurile Made in Romania. Du mai departe acest mesaj și celor mai puțin încrezători: România înseamnă calitate umană!
BranduriStarShinerSExclusivSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora