0 Contul meu
0 Favorite
0 Coşul meu
Culoare
Stil
cant-use-style-filter
Lungime articol
Croi
Categorii
Material/textură
Imprimeu
1
Aplicații
Nu poți filtra după: aplicații

Alexandra Dinu, brand ambassador Starshiners, ne inspira pentru o noua colectie

Alexandra Dinu este romanca, actrita si pasionata de moda. In prezent, locuieste in Italia, la Roma, orasul devenit ulterior intalnirii noastre, inspiratie pentru noua colectie Starshiners x Alexandra Dinu.

Alexandra, brand ambassador Starshiners, a venit pentru o prima intalnire, la invitatia noastra, la sediul din Oradea. Am placut-o, ne-a placut si ne-am zis ca trebuie si putem sa cream ceva unic impreuna. Vizita noastra la Roma, capitala frumoasei Italii, a fost momentul zero al colaborarii. Situat pe malul Tibrului, orasul este incarcat de istorie si de marturii a tuturor celor ce s-au intamplat acolo. Colectia Starshiners x Alexandra Dinu este inspirata de cladiri si arhitectura impresionanta a Romei, de Colosseum, Piazza Venezia si Piazza di Spagna Roma.

Alexandra Dinu - simte-te ca pe covorul rosu cu noua colectie StarShinerS!

Colaborarea cu Alexandra a dat nastere unor piese romantice cu un aer puternic, chiar masculin pe alocuri.Colosseumul, caci nu putea fi altul, ne-a fost prima inspiratie pentru a crea un Tuxedo cu franjuri metalici, in ivoire si negru - sacou si pantaloni. Din aceeasi poveste, dar cu alte personaje, sunt rochiile de dama. Plimbarile prin Piazza Venezia si Piazza di Spagna Roma, aerul romantic de-acolo, au adus, mai tarziu in colectie, primele rochii elegante Starshiners x Alexandra Dinu. Maretia orasului se vede cel mai bine in rochiile de ocazie, pe care sa le porti cu atitudinea unui gladiator.Ne-a inspirat sa o cream, iar acum o poarta acolo de unde a plecat - Roma. Alege si tu unul dintre modelele din colectia Starshiners x brand ambassador Alexandra Dinu si lasa-te inspirata de oras, asa cum ne-am lasat noi!